زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۷ نفر |
مواد لازم |
---|
پنیر موزارلا (موتزارلا) ۱/۲ پیمانه |
پیازچه ۱/۲ پیمانه |
قارچ ۱/۲ پیمانه |
تخم مرغ ۵ عدد |
فلفل دلمه ای ۱/۲ پیمانه |
جعفری ۲ قاشق سوپ خوری |
فلفلبه مقدار لازم |
کرهبه مقدار لازم |
مرحله 1 | ابتدا فلفل دلمه ای،قارچ و پیارچه را ریز كرده و هر كدام را جداگانه كمی با كره تفت دهید تا سبك شوند.تخم مرغ ها را در ظرفی بشکنید ، نمک و فلفل اضافه کنید و با چنگال خوب بزنید تا تخم مرغ ها کف کنند. |
مرحله 2 | درون تابه کمی کره بریزید ، حرارت را ملایم کنید ، پس از داغ شدن کره تخم مرغ های زده شده را در تابه ریخته و آن را بچرخانید تا تمام سطح تابه را بپوشاند، پیازچه خرد شده ، فلفل دلمه ای خرد شده ، قارچ خرد شده كه قبلا تفت داده اید روی تخم مرغ ها بریزید و رویش پنیر رنده شده بپاشید. |
مرحله 3 | زیر شعله را بسیار ملایم كرده و ظرف را 10 دقیقه داخل فر قرار دهید یا آنكه درب آن را گذاشته و با حرارت ملایم یك ربع اجازه دهید كاملا مغزپخت شود. |
مرحله 4 | املت را درون ظرف بریزید و رویش پیازچه خرد شده بریزید ، املت را تا بزنید و رویش مجدد جعفری خرد شده بپاشید و سرو کنید. |