زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
خرما ۱۲ عدد |
تخم مرغ ۵ عدد |
گردو ۶ عدد |
کرهبه مقدار لازم |
مرحله 1 | ابتدا پوست خرماها را گرفته و هسته آنها را در آورید و به صورت دلخواه خرد كرده یا پوره كرده و یا درسته كنار بكذارید.مغز كردو ها را ریز كرده یا آسیاب كنید. |
مرحله 2 | در تابه ای مقداری كره را داغ كرده و خرما و گردو را در آن تفت دهید تا رنگ آنها كمی برگردد. |
مرحله 3 | پس از اینکه کمی رنگ خرماها تیره شد و بافت نرم تری پیدا کرد تخم مرغ ها را تک تک درون تابه بشکنید و با قاشق مخلوط کنید ، و در ظرف مناسب به همراه نان سرو نمائید. |