زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۲ نفر |
مواد لازم |
---|
گوجه فرنگی ۱ عدد |
فلفل دلمه ای ۱/۲ عدد |
کره ۳۰ گرم |
قارچ ۳ عدد |
تخم مرغ ۳ عدد |
ژامبون ۱ ورق |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
مرحله 1 | ابتدا در ظرفی مناسب تخم مرغ را خوب بزنید و در صورت امكان چند دقیقه با همزن برقی میكس كنید.قارچ،فلفل دلمه ای،ژامبون و گوجه فرنگی را نگینی خرد كرده و با مقدار كمی كره تفت بدهید. |
مرحله 2 | شعله را ملایم كرده و درب ظرف را ببندید تا مواد كمی بپزند.در تابه ای نسبتا مسطح كره را داغ كرده و اجازه دهید دمای آن بالا رود. |
مرحله 3 | تخم مرغها را با فلفل مخلوط كرده و داخل تابه بریزید و سریع تابه را بچرخانید تا تخم مرغها در همه سطح پخش شوند.وقتی تخم مرغ كامل در سطح پخش شد مواد را روی آن ریخته و درب ظرف را ببندید تا املت آماده شود. |