زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۲ نفر |
مواد لازم |
---|
نمک و فلفل و زرد چوبهبه مقدار لازم |
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذا خوری |
شنبلیله ۱ قاشق مربا خوری |
سیب زمینی ۱ عدد |
پیاز ۱ عدد |
تخم مرغ ۲ عدد |
مرحله 1 | پیاز را با مقدار کمی روغن سرخ کنید و به آن کمی زردچوبه بزنید. |
مرحله 2 | پوست سیب زمینی را بگیرید، آن را بشویید و کاملا خشک کنید. سیب زمینی را به صورت قطعات نگینی شکل خرد، به پیاز سرخ کرده اضافه کنید و آن را کمی تفت دهید. |
مرحله 3 | رب را به سیب زمینی اضافه کنید و تفت دهید. |
مرحله 4 | مقداری آب به مواد فوق اضافه کنید و بگذارید مایه چند جوش بزند. |
مرحله 5 | به آن نمک، فلفل و شنبلیله نرم شده را اضافه کنید و بگذارید با حرارت ملایم، سیب زمینی کاملا بپزد. |
مرحله 6 | تخم مرغ ها را در ظرفی بشکنید تا از سالم بودن آن ها مطمئن شوید. سپس آن ها را داخل اشکنه بریزید و مرتب هم بزنید تا تخم مرغها یکجا بسته نشود. بعد از دو تا سه جوش، اشکنه آماده است. |