سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



غذای حاضری اشکنه

اشکنه
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۲ نفر
مواد لازم
نمک و فلفل و زرد چوبهبه مقدار لازم
رب گوجه ‌فرنگی ۱ قاشق غذا خوری
شنبلیله ۱ قاشق مربا خوری
سیب زمینی ۱ عدد
پیاز ۱ عدد
تخم مرغ ۲ عدد
اشکنه
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت اشکنه
روش ساخت
مرحله 1پیاز را با مقدار کمی روغن سرخ کنید و به آن کمی زردچوبه بزنید.
مرحله 2پوست سیب زمینی را بگیرید، آن را بشویید و کاملا خشک کنید. سیب زمینی را به صورت قطعات نگینی شکل خرد، به پیاز سرخ کرده اضافه کنید و آن را کمی تفت دهید.
مرحله 3رب را به سیب زمینی اضافه کنید و تفت دهید.
مرحله 4مقداری آب به مواد فوق اضافه کنید و بگذارید مایه چند جوش بزند.
مرحله 5به آن نمک، فلفل و شنبلیله نرم شده را اضافه کنید و بگذارید با حرارت ملایم، سیب زمینی کاملا بپزد.
مرحله 6تخم مرغ ها را در ظرفی بشکنید تا از سالم بودن آن ها مطمئن شوید. سپس آن ها را داخل اشکنه بریزید و مرتب هم بزنید تا تخم مرغ‌ها یکجا بسته نشود. بعد از دو تا سه جوش، اشکنه آماده است.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین