زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۶ نفر |
مواد لازم |
---|
پیاز ۱ عدد |
روغن ۲ قاشق سوپ خوری |
آرد ۲ قاشق سوپ خوری |
زردچوبه ۱ قاشق مربا خوری |
کاکوتی ۱ قاشق سوپ خوری |
نعنا ۱ قاشق سوپ خوری |
ماست ۰.۵ کیلوگرم |
آب ۴ پیمانه |
رشته (پلویی) ۵۰ گرم |
تخم مرغ ۴ عدد |
مرحله 1 | ابتدا در ظرفی مناسب و گود پیاز را با روغن تفت میدهیم تا طلایی شود، سپس آرد را به خوبی الك كرده و آرام آرام در آن ریخته و به تفت دادن ادامه میدهیم تا خامی آن از بین برود. |
مرحله 2 | زردچوبه، كاكوتی و نعنا خشك را اضافه كرده و تفت میدهیم. |
مرحله 3 | ماست را افزوده و به صورت مداوم هم میزنیم تا نبرد. |
مرحله 4 | سپس آب را اضافه كرده و هم میزنیم تا به جوش آید. |
مرحله 5 | رشته پلویی را نیز در آن میریزیم وقتی پخت، دو عدد از تخممرغها را در ظرفی جداگانه با چنگال میزنیم |
مرحله 6 | بعد آن را در اشكنه ریخته و در حین ریختن، اشكنه را مداوم هم میزنیم تا تخممرغ نبندد. |
مرحله 7 | دو عدد از تخممرغها را نیز در اشكنه شكسته و اشكنه را هم نمیزنیم تا تخممرغها درسته پخته شود. |