مرحله 1 | اول سس پنیر رو درست می کنیم. |
مرحله 2 | کره رو در یک قابلمه کوچیک روی حرارت آب می کنیم و آرد رو اضافه می کنیم و مرتب هم می زنیم. |
مرحله 3 | روی حرارت ملایم شیر رو که بهتره گرم باشه کم کم درحال هم زدن به آرد و کره اضافه می کنیم. |
مرحله 4 | همینطور به هم زدن سس روی حرارت ملایم ادامه میدیم تا سس غلیظ بشه |
مرحله 5 | از روی حرارت برمیداریم و پنیر رو داخل سس داغ میریزیم تا آب بشه. نمک و فلفل سس رو تنظیم می کنیم. |
مرحله 6 | برای درست کردن مواد داخل اشترودل: |
مرحله 7 | 1/2 ق غ کره رو در تابه آب می کنیم . |
مرحله 8 | تخم مرغ ها رو در یک کاسه هم می زنیم و مک و فلفل اضافه می کنیم و در تابه کره داغ می ریزیم و می پزیم تا تخم مرغ ها خودشونو بگیرن . بهتره که نرم و خیس بمونن و خیلی خشک نشن چون در مرحله بعد داخل فر هم خواهند پخت. |
مرحله 9 | تخم مرغ هارو با سس پنیر و کالباس و گوجه فرنگی و جعفری مخلوط می کنیم. |
مرحله 10 | می تونیم ترکیب های دیگه ای برای داخل این خوراک استفاده کنیم مثل قارچ، سوسیس،پیاز. فقط باید هرچی می خوایم استفاده کنیم اول تفت بدیم تا آبش کامل گرفته بشه. |
مرحله 11 | برای پیچیدن اشترودل ها یک لایه خمیر یوفکا پهن می کنیم و با برس کره آب شده رو روی تمام سطحش می مالیم. |
مرحله 12 | در این مدت بقیه خمیرها زیر دستمال مرطوب قرار داده تا خشک نشن. |
مرحله 13 | 2 ق چ آرد سوخاری روی سطح خمیر می پاشیم. |
مرحله 14 | خمیر رو از عرض تا می کنیم تا 2 لایه بشه. |
مرحله 15 | دوباره سطح خمیر رو کره می مالیم و 2-3 قاشق از مخلوط تخم مرغ رووشه بالایی خمیر می ذاریم و شروع به پیچیدن می کنیم . |
مرحله 16 | در حال پیچیدن دولبه نازک از دوطرف خمیر رو هم روی مواد بر می گردونیم . |
مرحله 17 | تمام مواد رو داخل خمیر های فیلو یا یوفکا می پیچیم و روی یک سینی فر که کفش کاغذ روغنی انداختیم می چینیم. |
مرحله 18 | روی اشترودل ها مخلوط پنیر و آرد سوخاری و جعفری خرد شده می ریزیم. |
مرحله 19 | می تونیم رول های آماده رو در یخجال نگه داریم. |
مرحله 20 | برای نگهداری در فریزر برای مدت طولانی تر با سینی در فریزر یگذاریم وقتی یخ بست و سفت شد در کیسه محکم می گیا ظرف در بسته می گذاریم و داخل فریزر نگه می داریم. |
مرحله 21 | برای پختن به مدت 10-15 دقیقه در فر با دمای 375 که از قبل گرم شده قرار می دیم.تا طلایی بشه. |
مرحله 22 | اگر بخوایم اشترودل های یخ زده رو بپزیم مستقیم از فریزر در فر قرار می دیم و مدت پخت رو 10- 15 دقیقه بیشتر یعنی تا 30 دقیقه درنظر می گیریم. |