سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



املت وکرپ اشترودل صبحانه ( املت در خمیر یوفکا )

اشترودل صبحانه ( املت در خمیر یوفکا )
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۸ نفر
مواد لازم
گوجه فرنگی ۱/۴ فنجان
کالباس ۱.۵ فنجان
جعفری ۱/۲ قاشق غذا خوری
تخم مرغ ۱۰ عدد
کره ۱/۲ قاشق غذا خوری
پنیر ۲/۳ فنجان
نمک و فلفلبه مقدار لازم
پنیر پارمیجانو (پارمیزان یا پارمسان) ۱/۴ فنجان
شیر ۲ فنجان
آرد ۴ قاشق غذا خوری
کره ۴ قاشق غذا خوری
پنیر پارمیجانو (پارمیزان یا پارمسان) ۱/۴ فنجان
آرد سوخاری ۱.۵ فنجان
کره ۱ فنجان
خمیر یوفکا ۲۵ ورق
گوجه فرنگی ۱/۴ فنجان
جعفری ۱/۲ قاشق غذا خوری
کالباس ۱.۵ فنجان
تخم مرغ ۱۰ عدد
کره ۱/۲ قاشق غذا خوری
پنیر ۲/۳ فنجان
نمک و فلفلبه مقدار لازم
پنیر پارمیجانو (پارمیزان یا پارمسان) ۱/۴ فنجان
شیر ۲ فنجان
آرد ۴ قاشق غذا خوری
کره ۴ قاشق غذا خوری
پنیر پارمیجانو (پارمیزان یا پارمسان) ۱/۴ فنجان
آرد سوخاری ۱.۵ فنجان
کره ۱ فنجان
خمیر یوفکا ۲۵ ورق
اشترودل صبحانه ( املت در خمیر یوفکا )
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت اشترودل صبحانه ( املت در خمیر یوفکا )
روش ساخت
مرحله 1اول سس پنیر رو درست می کنیم.
مرحله 2کره رو در یک قابلمه کوچیک روی حرارت آب می کنیم و آرد رو اضافه می کنیم و مرتب هم می زنیم.
مرحله 3روی حرارت ملایم شیر رو که بهتره گرم باشه کم کم درحال هم زدن به آرد و کره اضافه می کنیم.
مرحله 4همینطور به هم زدن سس روی حرارت ملایم ادامه میدیم تا سس غلیظ بشه
مرحله 5از روی حرارت برمیداریم و پنیر رو داخل سس داغ میریزیم تا آب بشه. نمک و فلفل سس رو تنظیم می کنیم.
مرحله 6برای درست کردن مواد داخل اشترودل:
مرحله 71/2 ق غ کره رو در تابه آب می کنیم .
مرحله 8تخم مرغ ها رو در یک کاسه هم می زنیم و مک و فلفل اضافه می کنیم و در تابه کره داغ می ریزیم و می پزیم تا تخم مرغ ها خودشونو بگیرن . بهتره که نرم و خیس بمونن و خیلی خشک نشن چون در مرحله بعد داخل فر هم خواهند پخت.
مرحله 9تخم مرغ هارو با سس پنیر و کالباس و گوجه فرنگی و جعفری مخلوط می کنیم.
مرحله 10می تونیم ترکیب های دیگه ای برای داخل این خوراک استفاده کنیم مثل قارچ، سوسیس،پیاز. فقط باید هرچی می خوایم استفاده کنیم اول تفت بدیم تا آبش کامل گرفته بشه.
مرحله 11برای پیچیدن اشترودل ها یک لایه خمیر یوفکا پهن می کنیم و با برس کره آب شده رو روی تمام سطحش می مالیم.
مرحله 12در این مدت بقیه خمیرها زیر دستمال مرطوب قرار داده تا خشک نشن.
مرحله 132 ق چ آرد سوخاری روی سطح خمیر می پاشیم.
مرحله 14خمیر رو از عرض تا می کنیم تا 2 لایه بشه.
مرحله 15دوباره سطح خمیر رو کره می مالیم و 2-3 قاشق از مخلوط تخم مرغ رووشه بالایی خمیر می ذاریم و شروع به پیچیدن می کنیم .
مرحله 16در حال پیچیدن دولبه نازک از دوطرف خمیر رو هم روی مواد بر می گردونیم .
مرحله 17تمام مواد رو داخل خمیر های فیلو یا یوفکا می پیچیم و روی یک سینی فر که کفش کاغذ روغنی انداختیم می چینیم.
مرحله 18روی اشترودل ها مخلوط پنیر و آرد سوخاری و جعفری خرد شده می ریزیم.
مرحله 19می تونیم رول های آماده رو در یخجال نگه داریم.
مرحله 20برای نگهداری در فریزر برای مدت طولانی تر با سینی در فریزر یگذاریم وقتی یخ بست و سفت شد در کیسه محکم می گیا ظرف در بسته می گذاریم و داخل فریزر نگه می داریم.
مرحله 21برای پختن به مدت 10-15 دقیقه در فر با دمای 375 که از قبل گرم شده قرار می دیم.تا طلایی بشه.
مرحله 22اگر بخوایم اشترودل های یخ زده رو بپزیم مستقیم از فریزر در فر قرار می دیم و مدت پخت رو 10- 15 دقیقه بیشتر یعنی تا 30 دقیقه درنظر می گیریم.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین