زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۸ نفر |
مواد لازم |
---|
آرد سفید ۲.۵ پیمانه |
شکر ۳ قاشق سوپ خوری |
بیکینگ پودر ۱ قاشق سوپ خوری |
نمکنوک قاشق چای خوری |
کره ۱/۲ پیمانه |
شکلات ۱ پیمانه |
بادام ۱/۳ پیمانه |
دانه انار ۱ پیمانه |
تخم مرغ ۲ عدد |
خامه ۱/۲ پیمانه |
مرحله 1 | آرد، بیکینگ پودر، شکر و نمک را در کاسه بزرگی با هم مخلوط کنید. سپس کره سرد خرد شده را داخل آن بریزید و با نوک انگشتانتان مواد را ورز دهید تا شبیه خرده نان شوند. بعد شکلات چیپسی و بادام خرد شده را اضافه کنید و به مخلوط کردن مواد ادامه دهید. |
مرحله 2 | در ظرف دیگری تخم مرغ ها و خامه را خوب با هم مخلوط کنید، سپس داخل مخلوط آردی بریزید. دانه های انار را هم اضافه کنید. مواد را به آرامی با هم ورز دهید تا خمیر اسکُن آماده شود. |
مرحله 3 | فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.یک کاغذ روغنی روی سینی فر قرار دهید. سپس خمیر را روی آن باز کنید تا شبیه یک دایره بزرگ شود. خمیر را با چاقو مانند پیتزا برش دهید. سپس سینی را به مدت 18-15 دقیقه داخل فر قرار دهید تا خمیر بپزد و اسکُن آماده شود. |
مرحله 4 | اسکُن ها را داخل ظرف مورد نظرتان قرار دهید و در صورت تمایل آن ها را با دانه های انار و تکه های بادام تزیین کرده و سرو کنید. |