سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



نان و خمیر اسکون کدو حلوایی

اسکون کدو حلوایی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۱۲ نفر
مواد لازم
آرد سفید ۴۰۰ گرم
بیکینگ پودر ۱۵ گرم
شکر ۳۰ گرم
جوز هندی ۱/۴ قاشق چای خوری
نمک ۱/۲ قاشق چای خوری
کدو حلوایی ۳/۴ پیمانه
کشمش ۸۰ گرم
خامه صبحانه ۱۸۰ گرم
خامه صبحانه ۲ قاشق سوپ خوری
اسکون کدو حلوایی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت اسکون کدو حلوایی
روش ساخت
مرحله 1آرد ، بکینگ پودر ، شکر ، جوز هندی و نمک را مخلوط کرده و وسطش را گود کنید . کدو حلوایی له شده و کشمش را اضافه کرده و با دست مخلوط کنید .
مرحله 2سپس خامه صبحانه را کم کم اضافه کرده و مخلوط کنید تا مواد خمیر شود . خمیر را روی سطح آرد پاشی شده منتقل کرده و کمی ورز دهید
مرحله 3این خمیر به ورز زیادی نیاز ندارد فقط در حدی ورز داده شود که مواد با هم مخلوط شود . خمیر را با وردنه به ضخامت حدود 2 سانتی متر باز کرده و با کاتر گرد قالب بزنید .
مرحله 4کف سینی فر کاغذ روغنی بندازید و اسکون ها را روی آن قرار دهید وبا خامه صبحانه رومال زده و در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه سانتی گراد به مدت 15 دقیقه قرار دهید و پس از پخت روی روی توری فلزی خنک کنید .
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین