زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
دنده گوسفند ۲۰-۱۶ عدد |
رنده پوست لیمو ۲ عدد |
نعنا ۱/۴ پیمانه |
روغن زیتون ۱/۳ پیمانه |
سیر ۲ حبه |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
مرحله 1 | تمامی مواد به جز دندهها را داخل دستگاه غذاساز میریزیم و آنها را میزنیم تا تمامی مواد کاملاً مخلوطشده و یکدست شوند. مخلوط مواد را روی دندهها میمالیم و آنها را به مدت 2 ساعت در یخچال میگذاریم تا مزهدار شوند. |
مرحله 2 | پس از 2 ساعت، دندههای مزهدار شده را از یخچال خارج میکنیم و آنها را در اتاق میگذاریم تا هم دمای اتاق شوند. |
مرحله 3 | گریل یا منقل را روشن میکنیم. دندهها را روی منقل میگذاریم تا هر طرف آن به مدت 2 الی 3 دقیقه کباب شود و رنگ آن قهوهای شود. سپس آنها را داغ، با لیموترش تازه سرو میکنیم. |