سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



ماهی و میگو و دریایی اسکامپی میگو

اسکامپی میگو
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۵ نفر
مواد لازم
میگو ۹۰۰ گرم
سرکه سفید ۱/۲ پیمانه
پیاز ۱ عدد
لیمو ترش ۱ عدد
سیر ۲ قاشق سوپ خوری
کره ۲ قاشق سوپ خوری
برگ جعفری ۲ قاشق سوپ خوری
نمک و فلفلبه مقدار لازم
روغن زیتونبه مقدار لازم
لیمو ترشبه مقدار لازم
اسکامپی میگو
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت اسکامپی میگو
روش ساخت
مرحله 1پوست میگو را بگیرید و دم‎هایشان را بگذارید بمانند. پیازها را به صورت باریک برش دهید. آب 1 عدد لیموی ترش را بگیرید.میگو را کاملا به نمک و فلفل آغشته کنید.
مرحله 2تابه را بر روی حرارت متوسط تا زیاد گرم کنید. وقتی تابه کاملا گرم شد، کمی روغن به تابه اضافه کنید تا کف آن را بپوشاند.
مرحله 3میگو را در تابه بیاندازید و تا جایی که کمی صورتی رنگ شدند تفت دهید (احتیاجی به سرخ شدن کامل میگو نیست). سپس از تابه خارج کنید و کنار بگذارید.
مرحله 4پیاز را در تابه ریخته، حدود 3 دقیقه تفت دهید تا شروع به نرم شدن کند. سیر را اضافه کرده و 30 ثانیه دیگر هم تفت دهید.
مرحله 5آبلیمو و سرکه سفید را اضافه کرده، شعله را کم کنید میگو را به تابه بازگردانید و حدود 5 دقیقه بگذارید آرام بپزد.جعفری را اضافه کرده، طعم و نمک غذا را تست کنید. میگو را با برش‎های لیمو تزیین کرده می‎توانید همراه با برنج سرو کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین