زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۵ نفر |
مواد لازم |
---|
گوجه فرنگی ۵ عدد |
نان تست ۵ عدد |
روغن زیتون ۳ قاشق سوپ خوری |
سیر ۲ حبه |
پودر سیر ۱ قاشق مربا خوری |
پودر موسیر ۱ قاشق مربا خوری |
ریحان ۱/۲ لیوان |
پنیر پارمیجانو (پارمیزان یا پارمسان) ۱ لیوان |
مرحله 1 | در ابتدای كار فر را روشن كرده و یك ظرف آب داخل آن قرار دهید(دمای حدودا 180تا200درجه سانتی گراد).نان های تست را به صورت مربع های كوچك خرد كنید و بعد آنها را داخل روغن زیتون گرم تفت دهید . |
مرحله 2 | گوجه فرنگی ها را شسته و داخل آب در حال جوش بریزید و بعد از اینكه چند جوش زد آنها را داخل آب سرد بیندازید و بعد با چاقو پوست آنها را جدا كرده و نگینی خرد كنید. |
مرحله 3 | سیر را رنده بزنید و با مقداری نمك مخلوط كنید تا چسبندگی آن از بین برود. |
مرحله 4 | نان های تست تفت خورده ، گوجه فرنگی های خرد شده ، سیر رنده شده ، ریحان خرد شده ، کمی نمک و فلفل را باهم مخلوط کنید و داخل ظرف فر که چرب کرده اید بریزید ، پنیر رنده شده را روی مواد بدهید و ظرف را به مدت 30 دقیقه داخل فر بگذارید تا روی آن برشته شود. |