سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



ماکارونی و پاستا اسپاگتی پومودورینی

اسپاگتی پومودورینی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴ نفر
مواد لازم
اسپاگتی ۳۵۰ گرم
روغن زیتون ۱/۴ پیمانه
سیر ۱/۴ پیمانه
فلفل قرمز ۱/۲ قاشق چای خوری
گوجه فرنگی ۱ پیمانه
ریحان ۱/۲ پیمانه
نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم
پنیر پارمیجانو (پارمیزان یا پارمسان)به مقدار لازم
اسپاگتی پومودورینی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت اسپاگتی پومودورینی
روش ساخت
مرحله 1اسپاگتی را آبپز می‌کنیم. تا زمانی که در حال پخت است، سس را آماده می‌کنیم.
مرحله 2داخل یک تابهٔ مناسب ¼ پیمانه روغن زیتون می‌ریزیم و آن را روی حرارت متوسط می‌گذاریم تا گرم شود. سیر را باریک باریک برش زده و آن را داخل روغن تفت می‌دهیم تا طلائی شود.
مرحله 3سپس فلفل قرمز را اضافه کرده و آن را به مدت 30 ثانیه روی حرارت زیر و رو می‌کنیم. سپس حرارت را تند کرده و گوجه‌فرنگی را داخل تابه می‌ریزیم.
مرحله 4آن را به مدت 3 دقیقه روی حرارت تند می‌گذاریم تا آبِ آن کمی غلیظ شود. برگ‌های ریحان را به دو تا سه بخش خرد کرده و سپس آنها را با کمی نمک و فلفل داخل سس می‌ریزیم.
مرحله 5پس از نرم شدن اسپاگتی، مقداری از آب آن را برمی‌داریم و در ظرف دیگری می‌ریزیم، سپس اسپاگتی را آبکش می‌کنیم. بعد اسپاگتی آبکش شده را به قابلمه برگردانده و روی حرارت می‌گذاریم.
مرحله 6سس را روی آن ریخته و کاملاً مخلوط می‌کنیم. سپس آن را داخل ظرف مناسب سرو می‌کنیم و کمی پنیر پارمزان و روغن‌زیتون روی آن می‌ریزیم و داغ سرو می‌کنیم.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین