زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
اسپاگتی ۳۵۰ گرم |
روغن زیتون ۱/۴ پیمانه |
سیر ۱/۴ پیمانه |
فلفل قرمز ۱/۲ قاشق چای خوری |
گوجه فرنگی ۱ پیمانه |
ریحان ۱/۲ پیمانه |
نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم |
پنیر پارمیجانو (پارمیزان یا پارمسان)به مقدار لازم |
مرحله 1 | اسپاگتی را آبپز میکنیم. تا زمانی که در حال پخت است، سس را آماده میکنیم. |
مرحله 2 | داخل یک تابهٔ مناسب ¼ پیمانه روغن زیتون میریزیم و آن را روی حرارت متوسط میگذاریم تا گرم شود. سیر را باریک باریک برش زده و آن را داخل روغن تفت میدهیم تا طلائی شود. |
مرحله 3 | سپس فلفل قرمز را اضافه کرده و آن را به مدت 30 ثانیه روی حرارت زیر و رو میکنیم. سپس حرارت را تند کرده و گوجهفرنگی را داخل تابه میریزیم. |
مرحله 4 | آن را به مدت 3 دقیقه روی حرارت تند میگذاریم تا آبِ آن کمی غلیظ شود. برگهای ریحان را به دو تا سه بخش خرد کرده و سپس آنها را با کمی نمک و فلفل داخل سس میریزیم. |
مرحله 5 | پس از نرم شدن اسپاگتی، مقداری از آب آن را برمیداریم و در ظرف دیگری میریزیم، سپس اسپاگتی را آبکش میکنیم. بعد اسپاگتی آبکش شده را به قابلمه برگردانده و روی حرارت میگذاریم. |
مرحله 6 | سس را روی آن ریخته و کاملاً مخلوط میکنیم. سپس آن را داخل ظرف مناسب سرو میکنیم و کمی پنیر پارمزان و روغنزیتون روی آن میریزیم و داغ سرو میکنیم. |