زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۳ نفر |
مواد لازم |
---|
سیر ۴ حبه |
سینه مرغ ۱/۴ پیمانه |
اسپاگتی ۳۰۰ گرم |
جعفری ۱/۲ پیمانه |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
مرحله 1 | برای تهیه اسپاگتی مرغ، ابتدا در یک قابلمه بزرگ كمی نمك بریزید و بر روی حرارت قرار دهید تا به آرامی به جوش بیاید. |
مرحله 2 | اسپاگتی را در آب جوش بریزید، گاهی آن را به آرامی هم بزنید تا زمانیكه كاملا مغز آن پخته شود. سپس آن را آبکش نمایید. |
مرحله 3 | در همین حال، روغن زیتون را در تابه بزرگ روی حرارت متوسط گرم كنید و مرغ را اضافه كنید و هم بزنید. |
مرحله 4 | سیر و جعفری را اضافه كنید و پخت را ادامه دهید تا سیر و جعفری کمی نرم شوند (حدود 5 دقیقه). |
مرحله 5 | اسپاگتی را در ظرفی بریزید و مرغ به همراه سیر و جعفری را بر روی آن بریزید (می توانید جعفری را خام بر روی اسپاگتی مرغ بریزید.) و نوش جان كنید. |