زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
پیاز ۲ عدد |
گوجه فرنگی ۲ عدد |
رب ۱ قاشق غذا خوری |
هویج ۱ عدد |
قارچ ۸ عدد |
جعفری ۳ قاشق غذا خوری |
عصاره مرغ ۲ عدد |
نمک و زردچوبه و فلفل سیاهبه مقدار لازم |
ریحانبه مقدار لازم |
پودر سیربه مقدار لازم |
اسپاگتی ۴۵۰ گرم |
مرحله 1 | نیمی از پیاز را خوب سرخ کنید تا ترد و طلایی شود و بعد آن را روی دستمال تمیزی بریزید تا روغنش گرفته شود. |
مرحله 2 | نیم دیگر پیاز را هم با دارچین و میخک سرخ کنید و زمانی که بوی دارچین استشمام شد تکه های دارچین را از داخل پیاز خارج کنید. |
مرحله 3 | رب گوجه و گوجه را به آن اضافه کنید و شعله را کم کنید تا زمانی که گوجه ها آب بیندازند. |
مرحله 4 | هویج، فلفل دلمهای، ادویهها، عصاره مرغ و کمی آب را به آن اضافه کنید. |
مرحله 5 | ریحان و سبزی های عطری و پودر سیر و... را هم به مقدار کافی بر روی آن بپاشید. |
مرحله 6 | بگذارید تا کمی قل بخورد تا غلیظ شود. |
مرحله 7 | قارچ و جعفری را به مواد اضافه کنید. |
مرحله 8 | اسپاگتی آبکش شده را به آن اضافه کنید. |