زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۳ نفر |
مواد لازم |
---|
اسپاگتی ۲۰۰ گرم |
گوشت ۱۰۰ گرم |
قارچ ۱۵۰ گرم |
فلفل دلمه ای ۱/۲ عدد |
کلم بروکلی ۱۵۰ گرم |
روغن زیتون ۱ قاشق غذا خوری |
نمک و فلفل و زرد چوبهبه مقدار لازم |
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذا خوری |
پیاز ۱ عدد |
پنیر پارمیجانو (پارمیزان یا پارمسان)به مقدار لازم |
مرحله 1 | برای درست کردن این غذا مثل تمام انواع پاستا ها اب را جوش بیارید و بهش کمی نمک بزنید. |
مرحله 2 | و اسپا گتی را بجوشونید. |
مرحله 3 | حالا آبکش کنید و بگذارید ابش برود. |
مرحله 4 | می توانید برای رژیمی تر شدن غذا قارچ ها و بروکلی ها را کبابی کنید. |
مرحله 5 | گوشت و پیاز رنده شده را تقت بدید و بعد بهش فلفل دلمه و ادویه ها و رب بزنید و نصف لیوان اب بگذارید تا طعم گیری صورت بگیره. (بروکلی ها و قارچ هاتون رو اضافه نکنید) |
مرحله 6 | وقتی کاملا اب سس کشیده شد وقت اضافه کردن اسپاگتی ها به تابه است.همانطور که زیر تابه روشنه یه چند دقیقه ای هم مواد را زیر و رو کنید و بعد توی ظرف سرو بکشید و روش رو با کلم بروکلی و قارچ تزیین کنید |