زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
گوجه فرنگی ۴۵۰ گرم |
پیاز ۱ عدد |
زیتون سیاه ۶ عدد |
سیر ۲ حبه |
جعفری ۱/۲ پیمانه |
ریحان ۲ قاشق غذا خوری |
گُلک ۲ قاشق چای خوری |
سرکه قرمز ۱ قاشق غذا خوری |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
آویشن ۱/۲ قاشق چای خوری |
اسپاگتی ۴۵۰ گرم |
پنیر پارمیجانو (پارمیزان یا پارمسان)به مقدار لازم |
مرحله 1 | گوجهفرنگی، پیاز و زیتون را خرد میکنیم و سیر را نیز ریز خرد میکنیم. تمامی این مواد را داخل یک کاسه ریخته و با هم مخلوط میکنیم. |
مرحله 2 | ریحان و جعفری را خرد کرده و به همراه فلفل تند، گُلک و آویشن به مواد اضافه کرده و مخلوط میکنیم |
مرحله 3 | سرکه و روغن زیتون را روی سبزیجات میریزیم و با کمی نمک و فلفل مزهدار میکنیم و آن را به مدت 6 ساعت کنار میگذاریم تا کاملاً مزهدار شود |
مرحله 4 | اسپاگتی را داخل آب و نمک در حال جوشیدن میریزیم و آن را میجوشانیم تا بپزد و نرم گردد. سپس آن را آبکش میکنیم و سس را روی آن ریخته و کمی پنیر رنده شده روی آن میریزیم. سپس اسپاگتی را سرو میکنیم |