زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۲ نفر |
مواد لازم |
---|
بادمجان ۲ عدد |
سس ۱ پیمانه |
روغن ۱/۲ پیمانه |
ماکارونی ۱۵۰ گرم |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
زیتونبه مقدار لازم |
خلال چوبیبه تعداد لازم |
فلفل دلمه ایبه مقدار لازم |
پنیربه مقدار لازم |
گوجه فرنگی ۳ عدد |
سیر ۳ حبه |
روغن مایع ۲ قاشق سوپ خوری |
روغن زیتون ۲ قاشق سوپ خوری |
پیاز ۱ عدد |
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق سوپ خوری |
فلفل دلمه ای ۳ قاشق سوپ خوری |
فلفل قرمز ۱ قاشق چای خوری |
نمک ۱/۲ قاشق چای خوری |
سرکه ۲ قاشق سوپ خوری |
پودر ۱/۲ قاشق چای خوری |
مرحله 1 | بادمجانها را نازك و طولی ورقه ورقه كرده و با نمک و فلفل مزهدار كنيد، بعد با روغن كمي تفت دهيد تا دو طرف آن طلایی شود.ماکارونی را در یک قابلمه آب جوش بريزيد تا نرم شود، بعد آبکش کنید. |
مرحله 2 | يك ورق بادمجان را روي سطحي پهن كنيد. تعدادي از رشتهها را برداريد و مانند شكل تا كنيد، بعد ماكارونيهاي تا شده را روي بادمجان گذاشته و شروع كنيد به لوله كردن بادمجان و با خلال دندان لبههاي آن را محكم كنيد.همه بادمجانها را به همين صورت همراه با رشتهها لوله كنيد. روی لبه را کمی پنیر و تکهای فلفل دلمهای يا زيتون بگذاريد. |
مرحله 3 | در ظرف مورد نظر کمی سس سالسا بريزيد و بادمجانها را روي آن بچينيد. ظرف را به مدت ده دقیقه در فر با حرارت 180 درجه قرار دهید تا غذا آماده شود. |
مرحله 4 | سس سالسا: مقداري روغن مایع در تابه بريزيد و پیاز را كمي تفت دهيد تا سبک شود، بعد سیر ساتوری شده را اضافه کنید و کمی تفت دهيد.حالا فلفل دلمهای ساتوری شده را بيفزاييد، بعد پوست گوجه را بگيريد و آن را ریز خرد کرده و به تابه اضافه كنيد. |
مرحله 5 | مواد را حدود 25-20 دقیقه تفت بدهید تا گوجه نرم شود. سرکه، رب، فلفل قرمز، پودر اورگانو و نمک را هم اضافه كنيد و مخلوط كنيد. بعد از خاموش کردن حرارت، روغن زیتون را هم به سس اضافه کرده ، مخلوط کنید. |