زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
روغن زیتون ۴ قاشق غذا خوری |
پیاز ۳/۴ لیوان |
قارچ ۲ لیوان |
سیر ۲ قاشق غذا خوری |
فلفل قرمز ۱/۴ قاشق غذا خوری |
تخم مرغ ۱ عدد |
پنیر توفو ۱ لیوان |
پودر نان ۱/۴ لیوان |
جعفری ۱ قاشق غذا خوری |
آرد گندم ۱/۲ لیوان |
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذا خوری |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
مرحله 1 | ابتدا 2 قاشق روغن زیتون را در تابه ای گرم کرده، سپس پیاز ریز خرد شده و کمی نمک را اضافه کرده و 3 الی 5 دقیقه تفت می دهیم. |
مرحله 2 | سپس قارچ هایی که بسیار ریز خرد کرده ایم به همراه سیر له شده و فلفل قرمز اضافه کرده و زیر حرارت را زیاد می کنیم تا آّب قارچ خشک شودو کمی طلایی شود. برای خوش رنگ شدن غذا 1 قاشق رب گوجه فرنگی هم به سس اضافه می کنیم. |
مرحله 3 | پنیر و تخم مرغ و نمک را به مدت 2 دقیقه با همزن مخلوط کرده ،سپس پودر نان و جعفری را اضافه کرده و 2 دقیقه دیگر با همزن می زنیم. |
مرحله 4 | در ظرفی آرد را ریخته و مخلوط پنیر و نان را به صورت کوفته های ریز درآورده و توی آرد می زنیم و سپس در روغن سرخ می کنیم. |
مرحله 5 | اسپاگتی ها را هم در آبجوش و کمی نمک و روغن جوشانده و آبکش می کنیم. |
مرحله 6 | برای سرو کردن این غذا اول اسپاگتی را در ظرف ریخته و بعد کوفته های پنیری سرخ شده را اضافه کرده و سپس سس قارچ و پیاز را روی آن می ریزیم. |