زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
میگو ۴۵۰ گرم |
اسپاگتی ۴۵۰ گرم |
روغن زیتون ۱/۳ پیمانه |
سیر ۳ حبه |
فلفل قرمز ۳ عدد |
گوجه فرنگی ۴ پیمانه |
اسفناج ۳ پیمانه |
مرحله 1 | ابتدا میگو ها را پوست بکنید و بشوئید سپس میگو ها را با کمی سرکه و روغن زیتون و فلفل مزه دار کنید، بهتر است میگو ها ریز باشند و یا میگو ها را به دو قسمت تقسیم کنید. |
مرحله 2 | اسپاگتی را داخل آب جوش و کمی نمک میپزیم تا نرم شود. در حین پخته شدن اسپاگتی، سس آن را تهیه میکنیم |
مرحله 3 | روغن را داخل یک تابهٔ مناسب و روی حرارت متوسط میگذاریم تا گرم شود. سیر و چیلی را داخل روغن میریزیم و کمی تفت میدهیم تا حدی که قهوهای نشود. سپس گوجه ها را به آن اضافه میکنیم و یک الی دو دقیقه تفت میدهیم تا گوجهها کمی نرم شوند. سپس میگوها را به مواد داخل تابه اضافه کرده و آنها را فقط در حدی که رنگشان صورتی شود میپزیم |
مرحله 4 | اسپاگتی را آبکش میکنیم و آن را به قابلمه و روی حرارت متوسط بر میگردانیم. مخلوط میگو را روی اسپاگتی ریخته و اسفناج را نیز به آنها اضافه میکنیم و روی حرارت آنقدر مخلوط میکنیم تا اسفناج نرم شده و کمی بپزد. سپس آن را سرو میکنیم |