زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۱ نفر |
مواد لازم |
---|
پیاز ۱ عدد |
فلفل دلمه ای ۶۰ گرم |
فیله مرغ ۱۰۰ گرم |
شیر ۱/۲ لیوان |
خامهبه مقدار لازم |
پنیر پارمیجانو (پارمیزان یا پارمسان) ۶۰ گرم |
قارچ ۵۰ گرم |
اسپاگتی ۱۰۰ گرم |
مرحله 1 | ابتدا فیله ها را تکه تکه کرده ، سپس در یک ظرف کره و روغن ریخته، زمانی که داغ شد مرغ ها را اضافه کرده و منتظر می مانیم تا مرغ ها به حالت گریل در بیایند و رنگشان عوض شود. |
مرحله 2 | سپس فلفل دلمه ای ها را که بهتر است به درازا بریده شوندو پیاز ها را نیز که به درازا بریده ایم به مرغ اضافه کرده و کمی نمک و فلفل می زنیم و تفت می دهیم. |
مرحله 3 | بعد از 10 دقیقه قارچ ها را که از قبل آماده کرده ایم به آن اضافه کرده و تفت میدهیم. |
مرحله 4 | در یک ظرف آب گذاشته تا جوش بیاید، سپس مقداری نمک و روغن داخل آن ریخته سپس رشته های تالیاتلی را داخل آن ریخته تا مدت زمان 20 دقیقه به خوبی نرم شود. |
مرحله 5 | حال در یک لیوان شیر و خامه را کامل با هم ترکیب کرده. سپس تالیا تلی را به موادمان که آماده کرده بودیم اضافه میکنیم. و خامه و شیر را هم روی آن میریزیم و کامل هم می زنیم تا مواد را به خود جذب کند. سپس پنیر پارمزان را نیز به آن اضافه می کنیم. |
مرحله 6 | در انتها هم برای تزیین می توان مقداری پنیر پارمزان بر روی آن ریخت. |