سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



ماکارونی و پاستا اسپاگتی با مرغ وسس آلفردو

اسپاگتی با مرغ وسس آلفردو
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۱ نفر
مواد لازم
پیاز ۱ عدد
فلفل دلمه ای ۶۰ گرم
فیله مرغ ۱۰۰ گرم
شیر ۱/۲ لیوان
خامه‏به مقدار لازم
پنیر پارمیجانو (پارمیزان یا پارمسان) ۶۰ گرم
قارچ ۵۰ گرم
اسپاگتی ۱۰۰ گرم
اسپاگتی با مرغ وسس آلفردو
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت اسپاگتی با مرغ وسس آلفردو
روش ساخت
مرحله 1ابتدا فیله ها را تکه تکه کرده ، سپس در یک ظرف کره و روغن ریخته، زمانی که داغ شد مرغ ها را اضافه کرده و منتظر می مانیم تا مرغ ها به حالت گریل در بیایند و رنگشان عوض شود.
مرحله 2سپس فلفل دلمه ای ها را که بهتر است به درازا بریده شوندو پیاز ها را نیز که به درازا بریده ایم به مرغ اضافه کرده و کمی نمک و فلفل می زنیم و تفت می دهیم.
مرحله 3بعد از 10 دقیقه قارچ ها را که از قبل آماده کرده ایم به آن اضافه کرده و تفت میدهیم.
مرحله 4در یک ظرف آب گذاشته تا جوش بیاید، سپس مقداری نمک و روغن داخل آن ریخته سپس رشته های تالیاتلی را داخل آن ریخته تا مدت زمان 20 دقیقه به خوبی نرم شود.
مرحله 5حال در یک لیوان شیر و خامه را کامل با هم ترکیب کرده. سپس تالیا تلی را به موادمان که آماده کرده بودیم اضافه میکنیم. و خامه و شیر را هم روی آن میریزیم و کامل هم می زنیم تا مواد را به خود جذب کند. سپس پنیر پارمزان را نیز به آن اضافه می کنیم.
مرحله 6در انتها هم برای تزیین می توان مقداری پنیر پارمزان بر روی آن ریخت.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین