سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



ماکارونی و پاستا اسپاگتی با ماهی

اسپاگتی با ماهی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۶ نفر
مواد لازم
اسپاگتی ۴۰۰ گرم
ماهی سالمون ۳۵۰ گرم
ماهی کولی ۳۰۰ گرم
گوجه فرنگی ۲۵۰ گرم
سیر ۱ حبه
زیتون سیاه ۲۰ عدد
فلفل قرمز ۱ عدد
جعفری ۴ قاشق غذا خوری
روغن زیتون ۴ قاشق غذا خوری
نمک و فلفلبه مقدار لازم
اسپاگتی با ماهی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت اسپاگتی با ماهی
روش ساخت
مرحله 1ابتدا در یک قابلمه مناسب تا نیمه بالایی آب ریخته و روی شعله متوسط قرار دهید تا جوش بیاید
مرحله 2گوجه‌های کنسروی یا گوجه فیله شده را به مربع‌های متوسط خرد کنید. ماهی کولی و فیله‌های سالمون را خرد کنید.
مرحله 3روغن زیتون را در یک تابه بزرگ ریخته و سیردرسته را داخل آن بیندازید و روی شعله متوسط قرار دهید تا سیر کاملا طلایی رنگ شود و بوی آن بلند شود. در این حالت روغن زیتون بوی سیر را گرفته پس دیگر به سیر احتیاجی نیست، آن را از تابه خارج کرده و دور بیندازید
مرحله 4ماهی‌های کولی خرد شده را داخل تابه بریزید تا حسابی سرخ شود سپس فیله ماهی‌های سالمون خرد شده را به آن اضافه کرده و سرخ کنید
مرحله 5در این مرحله گوجه‌فرنگی را به تابه اضافه کنید
مرحله 6فلفل قرمز را کاملا خرد کرده و پس از اینکه گوجه‌ها کمی آب انداختند به تابه اضافه کنید. جعفری خرد شده و زیتون سیاه ‌های دو نیم شده را نیز به تابه اضافه کنید و شعله را کم کنید
مرحله 7حال آب داخل قابلمه در مرحله اول گفته شد جوش آمده؛ اسپاگتی و به میزان لازم نمک را به آن اضافه کنید و طبق زمانی که روی بسته آن نوشته شده اجازه دهید بپزد. سپس اسپاگتی را آبکش کنید
مرحله 8اسپاگتی را به تابه سس اضافه کرده و نمک و فلفل آن را اندازه کنید
مرحله 9بگذارید حدود 10 دقیقه اسپاگتی با سس مزه‌دار شود سپس نوش جان کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین