زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۶ نفر |
مواد لازم |
---|
اسپاگتی ۴۰۰ گرم |
ماهی سالمون ۳۵۰ گرم |
ماهی کولی ۳۰۰ گرم |
گوجه فرنگی ۲۵۰ گرم |
سیر ۱ حبه |
زیتون سیاه ۲۰ عدد |
فلفل قرمز ۱ عدد |
جعفری ۴ قاشق غذا خوری |
روغن زیتون ۴ قاشق غذا خوری |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
مرحله 1 | ابتدا در یک قابلمه مناسب تا نیمه بالایی آب ریخته و روی شعله متوسط قرار دهید تا جوش بیاید |
مرحله 2 | گوجههای کنسروی یا گوجه فیله شده را به مربعهای متوسط خرد کنید. ماهی کولی و فیلههای سالمون را خرد کنید. |
مرحله 3 | روغن زیتون را در یک تابه بزرگ ریخته و سیردرسته را داخل آن بیندازید و روی شعله متوسط قرار دهید تا سیر کاملا طلایی رنگ شود و بوی آن بلند شود. در این حالت روغن زیتون بوی سیر را گرفته پس دیگر به سیر احتیاجی نیست، آن را از تابه خارج کرده و دور بیندازید |
مرحله 4 | ماهیهای کولی خرد شده را داخل تابه بریزید تا حسابی سرخ شود سپس فیله ماهیهای سالمون خرد شده را به آن اضافه کرده و سرخ کنید |
مرحله 5 | در این مرحله گوجهفرنگی را به تابه اضافه کنید |
مرحله 6 | فلفل قرمز را کاملا خرد کرده و پس از اینکه گوجهها کمی آب انداختند به تابه اضافه کنید. جعفری خرد شده و زیتون سیاه های دو نیم شده را نیز به تابه اضافه کنید و شعله را کم کنید |
مرحله 7 | حال آب داخل قابلمه در مرحله اول گفته شد جوش آمده؛ اسپاگتی و به میزان لازم نمک را به آن اضافه کنید و طبق زمانی که روی بسته آن نوشته شده اجازه دهید بپزد. سپس اسپاگتی را آبکش کنید |
مرحله 8 | اسپاگتی را به تابه سس اضافه کرده و نمک و فلفل آن را اندازه کنید |
مرحله 9 | بگذارید حدود 10 دقیقه اسپاگتی با سس مزهدار شود سپس نوش جان کنید. |