زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
اسپاگتی ۴۰۰ گرم |
پیاز ۱ لیوان |
سیر ۳ حبه |
گوجه فرنگی ۳ لیوان |
ریحان ۱ لیوان |
پنیر پارمیجانو (پارمیزان یا پارمسان) ۱۰۰ گرم |
روغن ۲ قاشق غذا خوری |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
مرحله 1 | پیاز را در روغن تفت دهید. قبل از طلایی شدن، سیرها را بیافزایید و در ادامه، گوجه فرنگی ها را هم اضافه کنید. |
مرحله 2 | در قابلمه ای دیگر، اسپاگتیها را بدون خرد کردن، در آب در حال جوش بریزید و بگذارید نرم شوند. |
مرحله 3 | در ظرفی که مشغول تهیه سس هستید، ادویه ها را اضافه و در مرحله پایانی، برگ های تازه ریحان را با انگشت خرد کنید؛ البته نه به قطعات ریز و منظم. |
مرحله 4 | پس از آبکش کردن اسپاگتی ها تمام رشته ها را با مایه سس مخلوط کنید، کمی حرارت دهید و بلافاصله سرو کنید. هنگام خوردن نیز روی تمام محتویات، پنیر پارمزان بپاشید |