زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
خرده نان ۱ پیمانه |
پوست لیمو ۱/۲ قاشق چای خوری |
روغن زیتون ۱/۲ پیمانه |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
اسپاگتی ۴۵۰ گرم |
سیر ۲ حبه |
آبلیمو ۱ عدد |
فلفل قرمز ۲-۳ عدد |
جعفری ۱/۲ پیمانه |
مرحله 1 | در یک قابلمهٔ مناسب روغن زیتون میریزیم و آنرا روی حرارت میگذاریم تا کمی گرم شود. سپس پودر نان، رندۀ پوست لیمو، نمک و فلفل را به آن اضافه کرده و آنها را روی حرارت متوسط زیر و رو کرده و تفت میدهیم تا خرده های نان کریسپی و کمی قهوهای رنگ شوند. سپس آن را از روی حرارت برداشته و کنار میگذاریم. |
مرحله 2 | پاستا را داخل آب و نمک در حال جوش میپزیم تا نرم شود. تا زمانی که پاستا در حال پختن است، روغن زیتون را در یک قابلمهٔ مناسب ریخته و آن را روی حرارت میگذاریم تا گرم شود. |
مرحله 3 | سپس سیر و چیلی را کمی در آن تفت میدهیم تا نرم شوند ولی رنگ آنها قهوهای نشود. سپس آن را از روی حرارت بر میداریم. |
مرحله 4 | زمانی که اسپاگتی نرم شد، یک پیمانه از آب آن را برداشته و سپس آن را آبکش میکنیم. اسپاگتی آبکش شده را به قابلمه بر میگردانیم و مخلوط سیر را همراه آبلیمو روی آن ریخته و روی حرارت متوسط کاملاً مخلوط میکنیم. اگر پاستا بیش از حد خشک بود، مقداری از آب آن را روی آن میریزیم تا نرمتر و مرطوبتر شود. |