سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



ماکارونی و پاستا اسپاگتی با سیر، فلفل و لیمو

اسپاگتی با سیر، فلفل و لیمو
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴ نفر
مواد لازم
خرده نان ۱ پیمانه
پوست لیمو ۱/۲ قاشق چای خوری
روغن زیتون ۱/۲ پیمانه
نمک و فلفلبه مقدار لازم
اسپاگتی ۴۵۰ گرم
سیر ۲ حبه
آبلیمو ۱ عدد
فلفل قرمز ۲-۳ عدد
جعفری ۱/۲ پیمانه
اسپاگتی با سیر، فلفل و لیمو
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت اسپاگتی با سیر، فلفل و لیمو
روش ساخت
مرحله 1در یک قابلمهٔ مناسب روغن زیتون می‌ریزیم و آنرا روی حرارت می‌گذاریم تا کمی گرم شود. سپس پودر نان، رندۀ پوست لیمو، نمک و فلفل را به آن اضافه کرده و آنها را روی حرارت متوسط زیر و رو کرده و تفت می‌دهیم تا خرده های نان کریسپی و کمی قهوه‌ای رنگ شوند. سپس آن را از روی حرارت برداشته و کنار می‌گذاریم.
مرحله 2پاستا را داخل آب و نمک در حال جوش می‌پزیم تا نرم شود. تا زمانی که پاستا در حال پختن است، روغن زیتون را در یک قابلمهٔ مناسب ریخته و آن را روی حرارت می‌گذاریم تا گرم شود.
مرحله 3سپس سیر و چیلی را کمی در آن تفت می‌دهیم تا نرم شوند ولی رنگ آنها قهوه‌ای نشود. سپس آن را از روی حرارت بر می‌داریم.
مرحله 4زمانی که اسپاگتی نرم شد، یک پیمانه از آب آن را برداشته و سپس آن را آبکش می‌کنیم. اسپاگتی آبکش شده را به قابلمه بر می‌گردانیم و مخلوط سیر را همراه آبلیمو روی آن ریخته و روی حرارت متوسط کاملاً مخلوط می‌کنیم. اگر پاستا بیش از حد خشک بود، مقداری از آب آن را روی آن می‌ریزیم تا نرمتر و مرطوب‌تر شود.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین