سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



ماکارونی و پاستا اسپاگتی با سس پستو پخته در فر

اسپاگتی با سس پستو پخته در فر
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۸ نفر
مواد لازم
اسپاگتی ۴۵۰ گرم
روغن زیتون ۱ قاشق غذا خوری
پیاز ۱ قاشق غذا خوری
گوشت چرخ کرده ۴۵۰ گرم
سس مارینارا ۱۵۰ گرم
خامه ترش ۳/۴ فنجان
سس پستو ۱/۴ فنجان
پنیر موزارلا (موتزارلا) ۱/۴ فنجان
نمکبه مقدار لازم
اسپاگتی با سس پستو پخته در فر
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت اسپاگتی با سس پستو پخته در فر
روش ساخت
مرحله 1فر را با دمای 350 درجه فارنهایت (177 درجه سانتی گراد) داغ کنید. کف و لبه های یک ظرف مخصوص فر 3 لیتری را با اسپری نچسب آشپزی یا کره چرب کنید. یک تابه ی 32 در 22 سانتی متر برای این کار مناسب است.
مرحله 2یک قابلمه ی بزرگ آب و نمک را به جوش بیاورید و اسپاگتی را مطابق دستور روی بسته بپزید. معمولاً 10 دقیقه طول می کشد. سپس پاستا را آبکش کنید.
مرحله 3در یک کاسه ی کوچک، سس پستوی ریحان و خامه ی ترش را با هم هم بزنید و کنار بگذارید.
مرحله 4 زمانی که پاستا در حال پختن است، روغن زیتون را در یک تابه ی بزرگ لبه دار داغ کنید. سپس پیاز ها را اضافه کنید و 3 تا 4 دقیقه تا زمانی که مات شوند تفت دهید و هم بزنید.
مرحله 5حالا گوشت را به پیاز اضافه کنید. نصف قاشق چایخوری نمک روی گوشت بپاشید سپس با یک قاشق یا چنگال گوشت را خرد کنید. تا زمانی که گوشت قهوه ای شود گاهی هم بزنید و تفت دهید. این کار 6 دقیقه طول می کشد.
مرحله 6چربی اضافی گوشت را بگیرید و سس گوجه فرنگی را اضافه کنید. هم بزنید و تا زمانی که کاملاً داغ شود بپزید.
مرحله 7گوشت را از روی شعله بردارید. اسپاگتی پخته و آبکش شده را اضافه کنید و هم بزنید.
مرحله 8نیمی از اسپاگتی را داخل ظرف مخصوص فر بریزید. مخلوط خامه ترش و سس پستو را روی آن بریزید سپس با باقی اسپاگتی بپوشانید.
مرحله 9روی آن پنیر موزارلا بریزید.
مرحله 10ظرف را داخل یک سینی فر که روی آن فویل آلومینیومی کشیده اید قرار دهید. این کار برای این است که اگر سس از داخل ظرف سر ریز شد داخل سینی بریزد. سپس 30 دقیقه تا زمانی که پنیر آب شود و سس حباب کند در فر بپزید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین