زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۸ نفر |
مواد لازم |
---|
اسپاگتی ۴۵۰ گرم |
روغن زیتون ۱ قاشق غذا خوری |
پیاز ۱ قاشق غذا خوری |
گوشت چرخ کرده ۴۵۰ گرم |
سس مارینارا ۱۵۰ گرم |
خامه ترش ۳/۴ فنجان |
سس پستو ۱/۴ فنجان |
پنیر موزارلا (موتزارلا) ۱/۴ فنجان |
نمکبه مقدار لازم |
مرحله 1 | فر را با دمای 350 درجه فارنهایت (177 درجه سانتی گراد) داغ کنید. کف و لبه های یک ظرف مخصوص فر 3 لیتری را با اسپری نچسب آشپزی یا کره چرب کنید. یک تابه ی 32 در 22 سانتی متر برای این کار مناسب است. |
مرحله 2 | یک قابلمه ی بزرگ آب و نمک را به جوش بیاورید و اسپاگتی را مطابق دستور روی بسته بپزید. معمولاً 10 دقیقه طول می کشد. سپس پاستا را آبکش کنید. |
مرحله 3 | در یک کاسه ی کوچک، سس پستوی ریحان و خامه ی ترش را با هم هم بزنید و کنار بگذارید. |
مرحله 4 | زمانی که پاستا در حال پختن است، روغن زیتون را در یک تابه ی بزرگ لبه دار داغ کنید. سپس پیاز ها را اضافه کنید و 3 تا 4 دقیقه تا زمانی که مات شوند تفت دهید و هم بزنید. |
مرحله 5 | حالا گوشت را به پیاز اضافه کنید. نصف قاشق چایخوری نمک روی گوشت بپاشید سپس با یک قاشق یا چنگال گوشت را خرد کنید. تا زمانی که گوشت قهوه ای شود گاهی هم بزنید و تفت دهید. این کار 6 دقیقه طول می کشد. |
مرحله 6 | چربی اضافی گوشت را بگیرید و سس گوجه فرنگی را اضافه کنید. هم بزنید و تا زمانی که کاملاً داغ شود بپزید. |
مرحله 7 | گوشت را از روی شعله بردارید. اسپاگتی پخته و آبکش شده را اضافه کنید و هم بزنید. |
مرحله 8 | نیمی از اسپاگتی را داخل ظرف مخصوص فر بریزید. مخلوط خامه ترش و سس پستو را روی آن بریزید سپس با باقی اسپاگتی بپوشانید. |
مرحله 9 | روی آن پنیر موزارلا بریزید. |
مرحله 10 | ظرف را داخل یک سینی فر که روی آن فویل آلومینیومی کشیده اید قرار دهید. این کار برای این است که اگر سس از داخل ظرف سر ریز شد داخل سینی بریزد. سپس 30 دقیقه تا زمانی که پنیر آب شود و سس حباب کند در فر بپزید. |