زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۶ نفر |
مواد لازم |
---|
گوشت قرمز ۸۰۰ گرم |
فلفل قرمز ۴ عدد |
آرد سفید ۲ قاشق سوپ خوری |
پیاز ۳ عدد |
فلفل پاپریکا ۲ قاشق چای خوری |
آب گوشت ۲۰۰ میلی لیتر |
اسپاگتی ۴۵۰ گرم |
خامه ۱۵۰ گرم |
پیازچه ۱ قاشق سوپ خوری |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
روغن زیتونبه مقدار لازم |
مرحله 1 | فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید. فلفلقرمزها را از وسط به دو نیم کرده و دانههای داخلش را درآورید، سپس آنها را آغشته به روغنزیتون و کمی نمک و فلفل کنید. فلفلها را روی سینی فر بچینید وآن را به مدت 10 دقیقه داخل فر قرار دهید، سپس آنها را از فر درآورید. بهصورت تکههای یک سانتی خردشان کنید. |
مرحله 2 | آرد را با مقداری نمک مخلوط کنید، سپس تکههای گوشت را داخل آن بریزید و آنها را آغشته به مخلوط آرد کنید. داخل یک قابلمه مقداری روغن زیتون بریزید و روی حرارت قرار دهید، سپس تکههای گوشت را داخل آن تفت دهید. سپس آنها را از قابلمه درآورید. |
مرحله 3 | حال پیازهای خرد شده را بریزید و به مدت 5-4 دقیقه تفت دهید تا طلاییرنگ شوند، سپس فلفل پاپریکا و فلفلهای خرد شده را اضافه کرده، حدود یک دقیقه تفت دهید. در این زمان تکههای گوشت را به قابلمه برگردانید و مواد را با هم تفت دهید. آب گوشت را هم اضافه کرده و صبر کنید تا جوش بیاید، سپس حرارت را کم کنید، در قابلمه را بگذارید و حدود یک ساعت و نیم صبر کنید تا گوشت بپزد. |
مرحله 4 | چند دقیقه قبل از اینکه گوشت آماده شود، قابلمه را پر از آب کرده و آن را روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید، سپس اسپاگتی را همراه با مقداری نمک و روغنزیتون داخل آن بریزید و صبر کنید تا کاملاً نرم شود، سپس آن را آبکشی کنید |
مرحله 5 | قبل از اینکه گوشت را از روی حرارت بردارید، خامه را همراه با مقداری نمک به آن اضافه کرده و هم بزنید، سپس آن را از روی حرارت بردارید. اسپاگتی را در ظرف مرود نظرتان بکشید. خوراک گوشت را هم روی آن بریزید و با پیازچههای خرد شده تزیین کرده ، سرو کنید. |