سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



ایتالیایی اسپاگتی ایتالیایی

اسپاگتی ایتالیایی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۶ نفر
مواد لازم
اسپاگتی ۷۰۰ گرم
گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم
رب گوجه ‌فرنگی ۲ قاشق غذا خوری
پیاز ۱ عدد
فلفل دلمه ای ۲ عدد
نمک و فلفلبه مقدار لازم
پنیر موزارلا (موتزارلا)به مقدار لازم
اسپاگتی ایتالیایی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت اسپاگتی ایتالیایی
روش ساخت
مرحله 1اسپاگتی را به مدت 7 دقیقه در آب جوش که به آن یک قاشق روغن و یک قاشق نمک اضافه کرده‌اید بپزید.
مرحله 2آن را آبکش کنید و روی آن آب سرد بریزید تا بهم نچسبند
مرحله 3پیاز را سرخ کنید؛ سپس گوشت چرخ کرده را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید تا آب آن گرفته شود.
مرحله 4رب گوجه فرنگی، فلفل دلمه، نمک و فلفل را به گوشت اضافه کنید و بگذارید گوشت با دو سه لیوان آب با حرارت ملایم به مدت یک ساعت بپزد (در صورتی که آب آن کم بود و گوشت نپخته باشد به آن آب اضافه کنید تا وقتی که گوشت کاملا پخته و آب آن کاملا بخار شود)
مرحله 5نصف اسپاگتی‌ها را در ظرف پیرکسی و روی آن را مایه گوشتی آماده شده بریزید.
مرحله 6روی گوشت را با بقیه اسپاگتی ها بپوشانید و روی اسپاگتی را پنیر موزاریلا رنده شده بپاشید
مرحله 7ظرف را به مدت 20 دقیقه در فر با حرارت170درجه سانتیگراد بگذارید تا روی پنیر طلایی رنگ شود .
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین