سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



ایتالیایی اسپاگتی ایتالیایی

اسپاگتی ایتالیایی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۶ نفر
مواد لازم
اسپاگتی ۷۰۰ گرم
گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم
رب گوجه ‌فرنگی ۲ قاشق غذا خوری
پیاز ۱ عدد
فلفل دلمه ای ۲ عدد
نمک و فلفلبه مقدار لازم
پنیر موزارلا (موتزارلا)به مقدار لازم
اسپاگتی ایتالیایی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت اسپاگتی ایتالیایی
روش ساخت
مرحله 1اسپاگتی را به مدت 7 دقیقه در آب جوش که به آن یک قاشق روغن و یک قاشق نمک اضافه کرده‌اید بپزید.
مرحله 2آن را آبکش کنید و روی آن آب سرد بریزید تا بهم نچسبند
مرحله 3پیاز را سرخ کنید؛ سپس گوشت چرخ کرده را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید تا آب آن گرفته شود.
مرحله 4رب گوجه فرنگی، فلفل دلمه، نمک و فلفل را به گوشت اضافه کنید و بگذارید گوشت با دو سه لیوان آب با حرارت ملایم به مدت یک ساعت بپزد (در صورتی که آب آن کم بود و گوشت نپخته باشد به آن آب اضافه کنید تا وقتی که گوشت کاملا پخته و آب آن کاملا بخار شود)
مرحله 5نصف اسپاگتی‌ها را در ظرف پیرکسی و روی آن را مایه گوشتی آماده شده بریزید.
مرحله 6روی گوشت را با بقیه اسپاگتی ها بپوشانید و روی اسپاگتی را پنیر موزاریلا رنده شده بپاشید
مرحله 7ظرف را به مدت 20 دقیقه در فر با حرارت170درجه سانتیگراد بگذارید تا روی پنیر طلایی رنگ شود .
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین