زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۶ نفر |
مواد لازم |
---|
آرد سوخاری ۸۰ گرم |
شیر ۲ قاشق سوپ خوری |
تخم مرغ ۲ عدد |
پنیر پارمیجانو (پارمیزان یا پارمسان) ۶۰ گرم |
پیازچه ۳ قاشق چای خوری |
سس خردل ۲ قاشق چای خوری |
پنیر گودا ۱۳۰ گرم |
خامه ۱۳۰ گرم |
نان تست ۱۲ عدد |
روغنبه مقدار لازم |
آردبه مقدار لازم |
مرحله 1 | ابتدا پنیر گودا را رنده كرده و با پنیر پارمیسان، خامه، سس خردل و پیازچه مخلوط میكنیم. |
مرحله 2 | دور نان تستها را گرفته، مواد را روی آن مالیده و نان دیگری روی آن قرار میدهیم. با چاقوی تیز نانها را به صورت مثلث بریده و در آرد گندم میغلتانیم، سپس آن را در مخلوط شیر و تخممرغها زده و در آخر در آرد سوخاری میغلتانیم. |
مرحله 3 | بعد نانها را یك ساعت در یخچال استراحت داده و در روغن سرخ میكنیم. |