زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۱۰ نفر |
مواد لازم |
---|
نان ۱۰ ورق |
ژامبون مرغ ۲۰۰ گرم |
ژامبون گوشت ۱۰۰ گرم |
پنیر ریکوتا ۱۵۰ گرم |
سس مایونز ۶ قاشق غذا خوری |
خیارشور ۱/۴ لیوان |
پودر سیر ۱ قاشق مربا خوری |
پودر موسیر ۱ قاشق مربا خوری |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
قارچ ۵۰ گرم |
آبلیموبه مقدار لازم |
سیب زمینی ۲ عدد |
مرحله 1 | ابتدا نان تافتون یا لواش را به صورت گرد(به اندازه شعاع یک پیاله)برش بزنید و بعد آن را به صورت شکل رول کرده و با خلال دندان سفت کنید طوری که داخل نان به هم نچسبد. |
مرحله 2 | ژامبون مرغ و گوشت را به صورت نگینی خرد کرده و با پنیر ریکوتا یا خامه ای و سس مایونز و خیار شور و پودر سیر و موسیر مخلوط کنید و مواد را داخل یخچال قرار دهید.سیب زمینی را نگینی خرد کرده و آبپز کنید. |
مرحله 3 | قارچ را نیز خرد کرده و با مقداری روغن و آبلیمو به خوبی سرخ کنید و بعد آبکش کنید تا روغن اضافی آن از خارج شود.سیب زمینی پخته و قارچ را به مواد اضافه کرده و مجددا آنها را داخل یخچال قرار دهید. |
مرحله 4 | نانهای برش خورده را داخل روغن داغ سرخ کنید و بعد روی دستمال قرار دهید تا روغن اضافی آن از بین برود . |
مرحله 5 | بعد از آنکه نان کمی سرد شد داخل آن را با مواد پر کرده و با سس قرمز سرو کنید. |