زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۳ نفر |
مواد لازم |
---|
قارچ ۱۲ عدد |
نان تست ۶ عدد |
کرهبه مقدار لازم |
سس مایونزبه مقدار لازم |
پنیر پیتزا ۶ قاشق سوپ خوری |
گشنیز ۱ قاشق غذا خوری |
ژامبون مرغ ۵ ورق |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
پیاز ۱ عدد |
پودر سیر ۲ قاشق مربا خوری |
پودر موسیر ۱ قاشق مربا خوری |
کرهبه مقدار لازم |
مرحله 1 | ابتدا پیاز را رنده زده و داخل تابه بریزید تا کمی آب آن تبخیر شود سپس مقداری کره به آن افزوده و آن را خوب سرخ کنید. |
مرحله 2 | قارچ را خرد کرده و به پیاز اضافه کنید و حرارت را کمی زیاد کنید تا قارچ کمتر آب بیندازد.ژامبون مرغ را خرد کرده و به قارچ اضافه کنید و حرارت را کم کنید تا ژامبون کمی بپزد.پودر سیر،موسیر و نمک و فلفل را به قارچ اضافه کنید. |
مرحله 3 | مقداری سس مایونز و گشنیز خرد شده را باهم مخلوط کنید و روی نان های تست بمالید ، روی نصف نان ها مقداری پنیر بریزید سپس مایه تفت خورده را اضافه کنید ، باقی مانده پنیر را روی قارچ ها بریزید و با نصف باقی مانده نان ها روی مواد را بپوشانید. |
مرحله 4 | داخل تابه کره بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید ، ساندویچ ها را داخل تابه بگذارید و پس از اینکه یک طرف طلایی شد برگردانید تا ظرف دیگر نیز طلایی شود سپس همراه با سس گوجه فرنگی سرو کنید. |