زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
سیب زمینی پخته شده ۲ عدد |
گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم |
پیاز ۱ عدد |
گشنیز ۱۰۰ گرم |
پودر تخم گشنیز ۱ قاشق غذا خوری |
روغن ۳ قاشق غذا خوری |
کره ۳ قاشق غذا خوری |
پودر زیره سبز ۱/۲ قاشق چای خوری |
نان لواشبه مقدار لازم |
نمک و فلفل و زرد چوبهبه مقدار لازم |
مرحله 1 | ابتدا در تابه روغن و پیاز را ریخته و روی حرارت قرار میدهیم تا پیاز طلایی شود. |
مرحله 2 | سپس گوشت را در آن به مدت 2 تا 3 دقیقه تفت میدهیم |
مرحله 3 | بعد از آنکه رنگ گوشت کاملا تغییر کرد، تمام ادویه جات را به آن اضافه کرده و خوب تفت میدهیم. |
مرحله 4 | سپس گشنیز خرد شده را همراه سیب زمینی پخته و نگینی خرد شده به مواد اضافه کرده و به مدت 10 دقیقه مواد را با حرارت کم تفت میدهیم. |
مرحله 5 | نان لواش را به صورت نوارهای 40* 10 سانت برش میدهیم و به اندازه 2 قاشق از مواد سمبوسه میان نان قرار میدهیم. |
مرحله 6 | سپس نان را به صورت مثلث تا میزنیم و اطراف آنها را به کمی کره آغشته کرده و در دستگاه قرار میدهیم. |
مرحله 7 | در دستگاه را میبندیم و به مدت 8 دقیقه صبر میکنیم تا سمبوسه ها کاملا برشته و آماده شوند. |