زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۲ نفر |
مواد لازم |
---|
باقلا ۱ لیوان |
نان تست ۸ عدد |
پیازچه ۱۰ عدد |
پنیر موزارلا (موتزارلا) ۲۰۰ گرم |
ترخون ۱ قاشق غذا خوری |
ریحان ۱ قاشق غذا خوری |
نمکبه مقدار لازم |
گلپر ۱ قاشق مربا خوری |
پودر سیر ۱ قاشق مربا خوری |
مرحله 1 | ابتدا در ظرفی مقداری آب و نمک را به جوش آورده و بعد باقلا را به آن اضافه کنید و صبر کنید تا باقلا کاملا نرم شود. |
مرحله 2 | داخل تابه کمی کره بریزید و صبر کنید تا کره کمی داغ شود.پیازچه ها را شسته و آنها را کاملا ساطوری و ریز کنید و داخل کره تفت دهید تا سرخ شوند. |
مرحله 3 | وقتی باقلا کاملا پخته شد آن را آبکشی کرده و به همراه سبزی های خرد شده ،پودر سیر،گلپر نمک و فلفل به کره اضافه کنید ، کمی تفت دهید و از روی حرارت بردارید. |
مرحله 4 | نصف پنیر موزارلا رنده شده را روی 4 عدد نان تست بریزید و پخش کنید ، مخلوط باقلا و پیازچه تفت خورده را روی نان ها بریزید سپس باقی مانده پنیر را روی باقلاها بریزید و در انتها روی مواد را با 4 نان باقی مانده بپوشانید. |
مرحله 5 | داخل تابه مقداری کره بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید ، اسنک ها را داخل تابه بگذارید و پس از اینکه یک طرف طلایی شد برگردانید تا طرف دیگر نیز برشته و طلایی شود سپس اسنک ها را داغ سرو کنید. |