زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۶ نفر |
مواد لازم |
---|
زردآلو ۱۰ عدد |
عسل ۲ قاشق سوپ خوری |
شکر ۲ قاشق سوپ خوری |
آب ۱ پیمانه |
توت فرنگی ۱/۴ پیمانه |
مواد لازم0 |
خامه فرم گرفته ۳/۴ پیمانه |
عسل ۲ قاشق سوپ خوری |
شیر ۱/۴ پیمانه |
مرحله 1 | فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. زردآلوها را از وسط نصف کنید و هسته آنها را خارج کنید، سپس روی سینی فر بچینید و مقداری شکر روی آنها بریزید. سینی را به مدت 40-30 دقیقه داخل فر قرار دهید تا زردآلوها نرم شده و لبه آنها قهوهای رنگ شود. |
مرحله 2 | زردآلوهای پخته را از فر خارج کنید و بگذارید به دمای اتاق برسند، سپس همراه با آب و عسل داخل مخلوطکن بریزید. دستگاه را روشن کنید تا مخلوط تا نرم و پورهای شکلی حاصل شود. |
مرحله 3 | در ظرفی خامه فرمگرفته، شیر و عسل را بریزید و خوب مخلوط کنید تا مایه میلک شیک آماده شود، سپس آن را کنار بگذارید. |
مرحله 4 | برای آماده کردن بستنیها، حدود 3/1 از قالبها را با مخلوط زردآلو پُر کنید. چند تکه توتفرنگی هم داخل آنها بریزید. حالا باید 3/1 دیگر قالبها را با مخلوط میلک شیک پُر کنید و دوباره چند تکه توتفرنگی داخل آنها بریزید. در انتها بیقه حجم قالبها را با باقیمانده مخلوط زردآلو پُر کنید. |
مرحله 5 | قالبها را به مدت یک ساعت داخل فریزر قرار دهید تا مواد کمی خودشان را بگیرند، سپس از فریزر خارج کنید و چوب بستنیها را داخل آنها فرو کنید. دوباره قالبها را به مدت 5-3 ساعت داخل فریزر قرار دهید تا بستنیها آماده شوند. |