سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



شیرینی تر اسلایس نارگیل

اسلایس نارگیل
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۱۰ نفر
مواد لازم
آرد ۱۲ قاشق غذا خوری
شکر ۱۲ قاشق غذا خوری
تخم مرغ ۳ عدد
آب ۱۵ قاشق غذا خوری
بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری
بهبود دهنده ۱/۲ قاشق چای خوری
روغن ۹ قاشق غذا خوری
پودر نارگیل ۲ قاشق غذا خوری
تخم مرغ (سفیده) ۴ عدد
پودر نارگیل ۱ لیوان
وانیل‏ ۱/۴ قاشق چای خوری
پودر قند ۲ قاشق غذا خوری
شربت زعفرانیبه مقدار لازم
اسلایس نارگیل
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت اسلایس نارگیل
روش ساخت
مرحله 1خوب برای درست کردن لایه زیری اسلایسهامون باید تمام مواد خشک رو با هم مخلوط کنیم.
مرحله 2البته ارد و بیکینگ پودرتون رو الک کنید و توی کاسه بزرگی بریزید و بعد بهش بهبود دهنده و شکر و پودر نارگیل رو اضافه کنید
مرحله 3حالا باقی مواد رو بریزید( تخم مرغ+آب+ روغن+ وانیل) و نیازی به همزن برقی ندارید. با یک همزن دستی مواد رو بزنید تا یکدست بشه و گلوله نداشته باشه
مرحله 4البته برای سرعت بخشیدن به کار و راحتی میتونید از همزن برقی کمک بگیرید.
مرحله 5حالا قالب 20 در 30 رو کاغذ روغنی بندازید و موادتون رو توش بریزید و توی فر از قبل گرم شده با درجه 180 سانتی گراد در طبقه وسط فر بگذارید.
مرحله 6ه مدت 20 تا 30 دقیقه. تا وقتی خلال دندون از مرکزش تمیز بیرون بیاد.
مرحله 7دقت داشته باشید که باید این کیک رو زودتر از فر خارج کنید یعنی در حدی که پختش رو انجام داده باشه اما رویه اون برشته و طلایی نشده باشه و زیرشم زیاد قهوه ای نشده باشه. کلا باید یک 10 دقیقه ای زودتر از فر در بیارید . چون پخت دوم داره.
مرحله 8حالا مواد رویه رو آماده می کنیم:
مرحله 9تخم مرغ و وانیل رو بزنید با همزن حسابی تا ابری بشه حالا قاشق قاشق پودر قند رو اضافه کنید در حالی که همزن کار می کنه.
مرحله 10در نهایت هم روغن و پودر نارگیل رو بریزید و با پالت هم بزنید تا خیلی پفش خراب نشه.
مرحله 11و کیک رو از فر بیرون بیارید و این رویه رو روش به صورت یک لایه یکدست و صاف بکشید.
مرحله 12و دوباره تا زمان طلایی شدن رویه بره توی فر.
مرحله 13اگه احساس کردید که ته کیک بقدر کافی طلایی شده و ممکنه در تایم دوم بسوزه یک سینی اضافه در فر گذاشته و قالب رو روی اون بگذارید تا تهش نسوزه.
مرحله 14مدت طلایی شدنش حدود 10 دقیقه است اما چک کنید تا نسوزه.
مرحله 15در نهایت اجازه بدید خنک بشه و بعد شهد ولرم مایل به گرم رو روش بدید.
مرحله 16شهدتون نباید خیلی رقیق یا خیلی غلیظ باشه.
مرحله 17رقیق باعث خمیر شدن شیرینی و غلیظ باعث شکرک زدنش می شه.
مرحله 18برای شهد باید یک برابر شکر و دو برابر اب یا اگه دوست داشتید مقداری از اب رو گلاب بزیرید و هم بزنید تا حل بشه و بهش زعفرون بزنید و 5 دقیقه توی ماکرو بگذارید یا از بعد از جوشیدن 10 دقیقه روی حرارت ملایم.
مرحله 19مقدارش هم دلبخواهی هست. اصولا نباید خیلی زیاد بریزید که زیادی شل و شیرین می شه و انسجام نخواهد داشت و شکلش رو از دست میده.
مرحله 20میتونید این کیک رو کلا بدون شهد تهیه کنید و برای براقیت روش در نهایت با قلمو کمی بهش عسل رقیق شده بزنید
مرحله 21بگذارید کامل خودش رو بگیره و خنک بشه توی یخچال و بعد برش بزنید. با احتیاط که خرد نشه.
مرحله 22در ظرف در بسته تا 1 هفته ماندگاری داره در جای خنک
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین