سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



شیرینی تر اسلایس نارگیل و مارمالاد

اسلایس نارگیل و مارمالاد
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۲۰ نفر
مواد لازم
کره ۹۰ گرم
پودر قند ۱۱۰ گرم
آرد ۱۵۰ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
وانیل‏ ۱/۴ قاشق چای خوری
بیکینگ پودر ۱/۲ قاشق چای خوری
تخم مرغ ۲ عدد
پودر قند ۷۵ گرم
نارگیل ۱۲۰ گرم
مارمالادبه مقدار لازم
اسلایس نارگیل و مارمالاد
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت اسلایس نارگیل و مارمالاد
روش ساخت
مرحله 1برای تهیه خمیر کره و پودر قند را 5 دقیقه می زنیم بعد تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده و 3 دقیقه دیگر میزنیم.
مرحله 2سپس آرد و بکینگ پودر را اضافه کرده و مخلوط میکنیم خمیر چسبناک است به آرد اضافه احتیاج ندارد.
مرحله 3خمیر را در قالب 30×20 پهن کرده و سپس مارمالاد دلخواه را با قاشق به طور یکنواخت روی خمیر پهن میکنیم و سینی را کنار میگذاریم و مواد رویه را آماده میکنیم.
مرحله 4برای مواد رویه تخم مرغ ها و پودر قند را میزنیم بعد نارگیل را اضافه نمایید و مخلوط کرده مواد را روی مارمالاد ریخته و به طور یکنواخت پخش کنید.
مرحله 5سینی را در فر 180 درجه به مدت 30 دقیقه قرار دهید و برای طلایی شدن روی شیرینی 10 دقیقه گریل را روشن کنید و پس از سرد شدن برش بزنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین