زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۶ نفر |
مواد لازم |
---|
خرما ۱۰۰ گرم |
کره ۲۵ گرم |
پودر دارچین ۱ قاشق چای خوری |
بیسکویت ۱.۵ بسته |
گلاب ۱/۲ لیوان |
مرحله 1 | هسته خرماها رو در میاریم واونها رو داخل تابه میریزیم وبا حرارت پایین کمی تفت میدیم تا نرم بشه اگه دیدین زیاد نرم نشد دو سه قطره آبجوش بریزین ومرتب با پشت قاشق لهشون کنین . |
مرحله 2 | حالا کره رو اضافه میکنیم ویک دقیقه تفت میدیم حالا وقت پودر دارچینه..البته دوست نداشتین میتونین حذفش کنین ..زیر تابه رو خاموش کنین چون موادتون آمادست.. |
مرحله 3 | حالا بیسکوئیتهای پتی بور رو یکی یکی داخل مخلوط آب و گلاب میزنیم و ازاین مخلوط خرما میمالیم روی بیسکوئیتها و این کارو تکرار میکنیم تا بیسکوییتها به چهار عدد روی هم قرار بگیره. |
مرحله 4 | روی چهارمی دیگه خرما نمیمالیم وقتی تمام بیسکوئیتها حاضر شد داخل نایلون می پیچیم و داخل یخچال میزاریم تا کمی نرم بش. |
مرحله 5 | حدود دو سه ساعت بعد از یخچال درمیاریم وبا یه کارد یا چاقوی اره ای آرام وبا حوصله هربیسکوئیت رو به چهار قسمت مساوی برش میزنیم.. |
مرحله 6 | من بطور تار وپودی چیدم که مثلا باکلاس بشه |