سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



شیرینی عید نوروز اسلایس بادام و دارچین

اسلایس بادام و دارچین
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۲۴ نفر
مواد لازم
آرد ۲ پیمانه
پودر قند ۱ پیمانه
کره ۱ پیمانه
پودر دارچین ۱ قاشق مربا خوری
شکر قهوه ای ۱ پیمانه
عسل ۱/۲ پیمانه
کره ۱/۴ پیمانه
خامه‏ ۱/۴ پیمانه
بادام ۲ پیمانه
اسلایس بادام و دارچین
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت اسلایس بادام و دارچین
روش ساخت
مرحله 1 فر را روی 175 درجه سانتیگراد تنظیم کنید.
مرحله 2سینی به اندازه 33 در 23 سانتی متر را با کاغذ فویل بپوشانید و آن را کمی چرب کنید.تمامی مواد لایه را با هم مخلوط کنید و با همزن بزنید تا خمیر به دست بیاید.
مرحله 3سپس خمیر را روی سطح سینی پهن کنید و به مدت 18-22 دقیقه در فر قرار دهید تا کمی طلایی رنگ شود.
مرحله 4تمامی مواد رویه به جز بادام را در قابلمه بریزیدو روی حرارت بگذارید و مرتب هم بزنید تا به جوش بیاید. پخت را در حالی که هم میزنید ادامه دهید تا غلیظ شود.
مرحله 5بادام را به آن اضافه کنید،هم بزنید و روی لایه بریزید و پهن کنید.سینی را به مدت 12-15 دقیقه در فر قرار دهید تا بادام طلایی رنگ شود.
مرحله 6از فر خارج کنید و بگذارید خنک شود، سپس 24 برش چهار گوش و هر کدام را اریبی برش بزنید تا 48 تکه به دست بیاید
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین