زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۶ نفر |
مواد لازم |
---|
پیاز ۱ عدد |
فلفل دلمه ای ۱ عدد |
سیر ۱ حبه |
روغن گیاهی ۱ قاشق غذا خوری |
مرغ ۲ پیمانه |
ادویه تاکو ۱.۵ قاشق غذا خوری |
لیمو ترش ۱/۲ عدد |
آب ۳ قاشق غذا خوری |
کره ۱ قاشق غذا خوری |
نان همبرگر ۱۲ عدد |
پنیر ۲ پیمانه |
مرحله 1 | فر را با دمای ۲۲۰ درجه سانتی گراد روشن کنید. |
مرحله 2 | روغن گیاهی را درون تابه بزرگی گرم کنید |
مرحله 3 | پیاز، فلفل دلمه ای و یک حبه سیر را خرد کرده و آن ها را به مدت ۴ تا ۵ دقیقه تفت دهید تا طلایی شوند |
مرحله 4 | مرغ ها، ادویه تاکو و آب لیموترش را بیفزایید. آن ها را هم بزنید. تابه را از روی حرارت بردارید |
مرحله 5 | رول نان را از عرض به دو نیم تقسیم کنید. |
مرحله 6 | یک لایه پنیر روی آن قرار دهید. یک لایه مخلوط مرغ فاهیتا بریزید و در آخر، لایه ای دیگر پنیر اضافه کنید. |
مرحله 7 | کره را به مدت ۲۰ ثانیه در مایکروفر بگذارید تا ذوب شود. سیر رنده شده را به آن اضافه کنید و با قلم مو روی نان بمالید. |
مرحله 8 | نان ها را به مدت ۵ دقیقه در فر بگذارید تا طلایی شوند.اسلایدر چیکن فاهیتا آماده سرو است. |