زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۶ نفر |
مواد لازم |
---|
کیک اسفنجی ۱ عدد |
بریلوبه مقدار لازم |
توت فرنگیبه مقدار لازم |
سس ۱/۴ پیمانه |
پودر ژلاتین ۴ قاشق چای خوری |
خامه ۲۰۰ گرم |
پودر قند ۱/۲ پیمانه |
آب ۸ قاشق سوپ خوری |
وانیل ۱/۸ قاشق چای خوری |
تخم مرغ (سفیده) ۲ عدد |
مرحله 1 | پودر ژلاتين را همراه آب سرد و شربت يا سس توت فرنگي در ظرفي ريخته و مخلوط كنيد. ظرف را روي حرارت غيرمستقيم قرار دهيد و دائم هم بزنيد تا محلول شفاف شود. بعد ظرف را از روي حرارت برداريد تا از حرارت بيفتد. |
مرحله 2 | سفيده های تخممرغ را به همراه وانيل و پودر قند در ظرفي ريخته و با همزن برقي آنقدر بزنيد تا سفيدرنگ و پوك شود. |
مرحله 3 | خامه فرم گرفته را به ظرف مخلوط سفيده تخممرغ شيرينشده اضافه كرده و مخلوط كنيد. حالا نوبت اضافه كردن مخلوط ژلاتين ولرم است. آنها را به آرامي مخلوط كنيد. موس توت فرنگي آماده است |
مرحله 4 | براي سرو يك نفره دسر ميتوانيد تلقهاي خريداري شده (از فروشگاههاي لوازم قنادي) را به اندازه 5×20 سانتيمتر برش بزنيد آنها را از طول به سه قسمت مساوي تقسيم كنيد. هر برش مستطيل شكل را لوله كنيد تا به شكل استوانهاي شفاف دربيايد. لبهها را با چسب بچسبانيد. |
مرحله 5 | به اندازه مقطع هر استوانه تلقي كيك برش بزنيد و در ته هر قالب يك نفره بگذاريد. همه كيك را به اين روش در ته ظرفها بگذاريد. روي كيكها را با موس توت فرنگي بپوشانيد. |
مرحله 6 | روي سطح دسر يك تكه توت فرنگي گذاشته و براي لايه آخر روي مواد را با بريلوي توتفرنگي بپوشانيد. دسر را با توت فرنگي تزئين كرده و به مدت 5 ساعت در يخچال بگذاريد تا آماده مصرف شود |