زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۱ نفر |
مواد لازم |
---|
سینه مرغ ۱ عدد |
سیر ۱ حبه |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
کره ۲۰ گرم |
مرحله 1 | سینه مرغتون رو بی استخوان کنید و کف دستتون رو روش بگذارید واز عرض یه برش بدید . |
مرحله 2 | حالا لای کیسه فریزر بگذارید و با بیفتک کوب یا اگه ندارید لبه گوشت کوب یا پشت کارد آشپزخانه کمی بکوبیدش تا پهنتر بشه ولی خیلی زیادم باز و پاره نشه. |
مرحله 3 | کره رو بگذارید تا به دمای محیط برسه. |
مرحله 4 | روی یک طرف استیک هاتون کمی نمک و در صورت تمایل فلفل بپاشید و باچاقو به تمام قسمتهاش کره بزنید و سیر خرد شده. |
مرحله 5 | در این مدل استیک نیازی به استراحت نیست. البته میتونید یه نیم تا 1 ساعتی استراحتش بدید اما در ظرف در بسته |
مرحله 6 | حالا تابه چدنی تون رو حسابی داغ کنید و تکه استیکتون رو در حالی که حرارت متوسط رو به بالاست توی تابه از طرفی که کره و سیر داره بندازید |
مرحله 7 | بعد از 3-4 دقیقه که یک طرف استیکتون سرخ شد طرف دوم رو برگردونید تا گریل بشه. |
مرحله 8 | همچنین استیکتون رو توی تابه مدام از این رو به اون رو نکیند و وقتی یک طرف کاملا آماده شد برش گردونید چون باعث از دست دادن آب میان بافتی استیک و خشک شدن اون میشه. |
مرحله 9 | استیکها از اون دسته غذاهایی هستند که باید بعد از آماده شدن فوری سرو بشند. |