زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۵ نفر |
مواد لازم |
---|
ماهی ۵۰۰ گرم |
سیر ۲ حبه |
سس خردل ۱ قاشق سوپ خوری |
ادویه ماهی ۱ قاشق چای خوری |
نمکبه مقدار لازم |
روغن زیتون ۲ قاشق سوپ خوری |
پودر فلفل ۱ قاشق چای خوری |
آب لیمو ۲ قاشق سوپ خوری |
روغن زیتونبه مقدار لازم |
دانه تخم گشنیز ۲ قاشق سوپ خوری |
دانه زیره سبز ۱ قاشق سوپ خوری |
فلفل قرمز ۲ عدد |
فلفل سیاه ۱ قاشق چای خوری |
پودر سیر ۱ قاشق سوپ خوری |
زردچوبه ۱ قاشق سوپ خوری |
مرحله 1 | در ظرفی سیر له شده، سس خردل، ادویه ماهی، نمک، روغن زیتون، پودر فلفل ترکی و آب لیموترش را خوب مخلوط کنید. |
مرحله 2 | فیله های ماهی را به مدت 10 الی 15 دقیقه در این مخلوط قرار دهید یا با این سس فیله های ماهی را آغشته کنید. |
مرحله 3 | تابهای چدنی را روی حرارت قرار دهید و کمی روغن زیتون درون تابه بریزید و سپس فیله های ماهی را به مدت 5 الی 7 دقیقه در آن سرخ کنید. |
مرحله 4 | همراه سبزیجات دلخواه آن را سرو کنید. |
مرحله 5 | طرز تهیه ادویه ماهی : |
مرحله 6 | دانه تخم گشنیز، زیره، فلفل قرمز و سیاه را درون تابه به مدت 30 تا 40 ثانیه روی حرارت مستقیم تفت دهید. |
مرحله 7 | تابه را از روی حرارت بردارید و پودر سیر و زردچوبه را به مواد اضافه کنید. |
مرحله 8 | مواد را درون دستگاه آسیاب پودر و مصرف کنید. |