زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
گوشت راسته گوساله ۱ کیلوگرم |
روغن زیتون ۲ قاشق غذا خوری |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
روغن گیاهیبه مقدار لازم |
مرحله 1 | راستهها را به قطر 2 الی 3 سانتیمتر میبریم و دو طرف آنها را به روغن زیتون آغشته میکنیم و آنها را با نمک و فلفل مزهدار مینماییم |
مرحله 2 | منقل گازی یا زغالی را آماده میکنیم. اگر منقل زغالی باشد، باید بگذاریم تا زغالها کاملاً داغ شود و بگیرد و سفید شود. |
مرحله 3 | ظرف چدنی مناسب استیک را روی زغالها میگذاریم و کمی روغن روی سطح آن اسپری میکنیم |
مرحله 4 | پس از اینکه کمی ظرف داغ شد، استیکها را روی آن یا روی صفحه گریل میگذاریم. اگر استیک آبدار بخواهیم، هر طرف آن را 8 دقیقه روی حرارت میگذاریم. اگر نیمه آبدار بخواهیم، 10 دقیقه هر طرف را کباب میکنیم. پس از آن، استیکها را از روی حرارت بر میداریم و 2 دقیقه میگذاریم تا کمی خنک شود، سپس سرو میکنیم |