زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۶ نفر |
مواد لازم |
---|
آویشن ۳ قاشق غذا خوری |
سیر ۲ حبه |
پونه ۱.۵ قاشق چای خوری |
نمک ۱ قاشق چای خوری |
آبلیمو ۲ قاشق غذا خوری |
روغن زیتون ۱/۲ فنجان |
گوشت گاو ۱ کیلوگرم |
تراشه های چوب بلوط ۳ فنجان |
مرحله 1 | آویشن، سیر، پونه و نمک را داخل یک دستگاه غذا ساز بریزید و مخلوط کنید تا اینکه سیر ها خوب ریز شوند. در زمانی که دستگاه در حال کار است آبلیمو و روغن زیتون را اضافه کنید و بعد روی سس به دست آمده فلفل بپاشید و آن را به یک کاسه انتقال دهید. |
مرحله 2 | روی هر دو طرف گوشت نمک و فلفل بپاشید و به مدت حداقل 30 دقیقه الی 2 ساعت آن را کنار بگذارید و در جای خشک و خنک نگهدارید. |
مرحله 3 | منقل را آماده کنید. |
مرحله 4 | اگر از باربیکیو گازی استفاده می کنید: |
مرحله 5 | تراشه های چوب را با فویل بپیچید و فویل را با چنگال سوراخ سوراخ کنید. سینی روی منقل را بردارید و فویل را مستقیما روی شعله قرار دهید و بعد دوباره سینی را روی منقل قرار دهید. |
مرحله 6 | سپس گوشت گاو را دقیقا بالای فویل بدون درپوش به مدت 6 دقیقه قرار دهید (چوب داخل فویل شروع به دود کردن خواهد کرد) گوشت گاو را بچرخانید. روی منقل را ببندید. |
مرحله 7 | دماسنج را به داخل قسمت ضخیم گوشت فرو کنید اگر دمای آن 128 درجه فارنهایت تا 135 درجه فارنهایت بود آن را بچرخانید و به مدت 13 دقیقه دیگر کباب کنید. |
مرحله 8 | اگر از منقل ذغالی استفاده می کنید: |
مرحله 9 | تراشه های چوب را در منقل پخش کنید. سپس سینی منقل را قرار دهید و گوشت را روی آن قراردهید و به مدت 7 دقیقه بدون درپوش آن را کباب کنید بعد آن را درقسمت از منقل که شعله مستقیم و ملایم است قرار دهید و با یک دمای سنج داخل قسمت ضخیم گوشت فر کنید اگر دما گوشت 128 درجه تا 135 درجه فارنهایت بود گوشت را بچرخانید و 13 دقیقه دیگر آن را کباب کنید. |
مرحله 10 | گوشت کباب شده را به یک دیس انتقال دهید و به مدت 10 دقیقه آن را رها کنید. سپس از عرض گوشت را خیلی نازک برش دهید. سس را روی گوشتهای برش داده شده به صورت جداگانه بریزید. |