مرحله 1 | سیر را خرد کنید. پنیرها را رنده کنید |
مرحله 2 | جعفری را خرد کنید |
مرحله 3 | سیر، نان، پنیر، جعفری را در میکسر کاملا مخلوط کنید و با فلفل و نمک، سبزیجات معطر و ادویهجات دلخواه مثل آویشن مزهدار کنید |
مرحله 4 | سپس 2 قاشق سوپخوری روغن زیتون را نیز اضافه کنید و هم بزنید |
مرحله 5 | استیک قلوهگاه را روی سطح صافی قرار دهید. مخلوط خردهنان را بهطور یکنواخت روی استیک بریزید تا روی آن را کاملا بپوشاند |
مرحله 6 | از یک طرف شروع کنید و گوشت را به صورت رول درآورید. |
مرحله 7 | با استفاده از نخ، رول استیک را ببندید تا از هم باز نشود. سپس روی آن نمک و فلفل بپاشید |
مرحله 8 | فر را روی درجه 175 درجه سانتیگراد گرم کنید |
مرحله 9 | 2 قاشق بقیه روغن را در یک ظرف مناسب بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید |
مرحله 10 | رول را در آن قرار دهید و سرخ کنید تا هر دو طرف آن به رنگ قهوهای درآید، حدودا 8 دقیقه طول میکشد. سرکه و آب مرغ را نیز اضافه کنید و بگذارید بجوشد |
مرحله 11 | سالسای گوجهفرنگی یا سس مارینارا را روی آن بریزید و مواد را هم بزنید |
مرحله 12 | سپس روی ظرف را با ورق آلومینیم بپوشانید و اجازه دهید بپزد تا وقتیکه گوشت نرم شود، هر 30 دقیقه یکبار براکیول را برگردانید و آن را به سس آغشته کنید. |
مرحله 13 | پس از 1 ساعت، پوشش روی ظرف را بردارید و پختن را ادامه دهید تا گوشت نرم شود، این کار حدودا 30 دقیقه طول میکشد. کل زمان پخت باید حدودا 1 ساعت و نیم باشد |
مرحله 14 | رول براکیول را از سس جدا کنید. با استفاده از یک چاقوی تیز بزرگ، براکیول را به طور مورب برش 4 سانتی متری دهید |
مرحله 15 | قطعات براکیول را در بشقاب بکشید. با قاشق، سس را روی آنها بریزید و سرو کنید. |