سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



استیک استیک با سس چیلی و گشنیز

استیک با سس چیلی و گشنیز
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۱ نفر
مواد لازم
پودر چیلی ۱/۲ قاشق چای خوری
گشنیز خشک ۱/۲ قاشق چای خوری
خردل ۱ قاشق چای خوری
روغن زیتون ۳ قاشق چای خوری
سرکه ۱ قاشق غذا خوری
گوشت راسته گوساله ۲۵۰ گرم
برگ کاهو ۵ پیمانه
تربچه ۴ عدد
پیاز قرمز ۱/۲ عدد
نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم
استیک با سس چیلی و گشنیز
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت استیک با سس چیلی و گشنیز
روش ساخت
مرحله 1سس سالاد : داخل یک کاسۀ متوسط، ¼ قاشق چایخوری پودر چیلی، ¼ قاشق چایخوری گشنیز، خردل، 2 قاشق چایخوری روغن زیتون و سرکه را ریخته و آنها را کاملاً مخلوط می‌کنیم. آن را با نمک و فلفل مزه‌دار کرده و کنار می‌گذاریم
مرحله 2آماده کردن استیک در حالت اول : باقیماندۀ پودر چیلی و گشنیز را روی استیک می‌پاشیم و آن را با نمک و فلفل سیاه مزه دار می‌کنیم.
مرحله 3باقیماندۀ روغن زیتون را داخل یک تابه ریخته و آن را روی حرارت نسبتاً تند می‌گذاریم تا گرم شود. پس از داغ شدن بلافاصله استیک را داخل آن انداخته و سرخ می‌کنیم. میزان پخته شدن آن به سلیقۀ شما بستگی دارد
مرحله 4آماده کردن استیک در حالت دوم : باقیماندۀ پودر چیلی و گشنیز را با نمک و فلفل و باقیماندۀ روغن زیتون مخلوط و داخل یک ظرف ریخته سپس گوشت استیک را خوب داخل مواد می غلتانیم تا کاملاً به مواد آغشته گردد.
مرحله 5حال آن را به مدت یک‌ساعت درون یخچال رها می کنیم تا مواد بخورد آن رود.
مرحله 6پس از طی این زمان گریل را خوب داغ می نماییم سپس حدود 3 تا 5 دقیقه یک‌طرف استیک را گریل نموده سپس آن را می‌چرخانیم و پشت آن را نیز بین 3 تا 4 دقیقه گریل می کنیم. میزان پخت استیک به سلیقۀ شما به مدت زمان گریل شدن بستگی دارد
مرحله 7آماده کردن بشقاب : کاهو، تربچه و پیاز را داخل کاسۀ سس می‌ریزیم و آنها کاملاً مخلوط می‌کنیم تا به سس آغشته شوند. سالاد به سس آغشته شده را در بشقاب سرو قرار می‌دهیم. استیک را کنار آن گذاشته و سرو می‌کنیم
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین