زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۱ نفر |
مواد لازم |
---|
پودر چیلی ۱/۲ قاشق چای خوری |
گشنیز خشک ۱/۲ قاشق چای خوری |
خردل ۱ قاشق چای خوری |
روغن زیتون ۳ قاشق چای خوری |
سرکه ۱ قاشق غذا خوری |
گوشت راسته گوساله ۲۵۰ گرم |
برگ کاهو ۵ پیمانه |
تربچه ۴ عدد |
پیاز قرمز ۱/۲ عدد |
نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم |
مرحله 1 | سس سالاد : داخل یک کاسۀ متوسط، ¼ قاشق چایخوری پودر چیلی، ¼ قاشق چایخوری گشنیز، خردل، 2 قاشق چایخوری روغن زیتون و سرکه را ریخته و آنها را کاملاً مخلوط میکنیم. آن را با نمک و فلفل مزهدار کرده و کنار میگذاریم |
مرحله 2 | آماده کردن استیک در حالت اول : باقیماندۀ پودر چیلی و گشنیز را روی استیک میپاشیم و آن را با نمک و فلفل سیاه مزه دار میکنیم. |
مرحله 3 | باقیماندۀ روغن زیتون را داخل یک تابه ریخته و آن را روی حرارت نسبتاً تند میگذاریم تا گرم شود. پس از داغ شدن بلافاصله استیک را داخل آن انداخته و سرخ میکنیم. میزان پخته شدن آن به سلیقۀ شما بستگی دارد |
مرحله 4 | آماده کردن استیک در حالت دوم : باقیماندۀ پودر چیلی و گشنیز را با نمک و فلفل و باقیماندۀ روغن زیتون مخلوط و داخل یک ظرف ریخته سپس گوشت استیک را خوب داخل مواد می غلتانیم تا کاملاً به مواد آغشته گردد. |
مرحله 5 | حال آن را به مدت یکساعت درون یخچال رها می کنیم تا مواد بخورد آن رود. |
مرحله 6 | پس از طی این زمان گریل را خوب داغ می نماییم سپس حدود 3 تا 5 دقیقه یکطرف استیک را گریل نموده سپس آن را میچرخانیم و پشت آن را نیز بین 3 تا 4 دقیقه گریل می کنیم. میزان پخت استیک به سلیقۀ شما به مدت زمان گریل شدن بستگی دارد |
مرحله 7 | آماده کردن بشقاب : کاهو، تربچه و پیاز را داخل کاسۀ سس میریزیم و آنها کاملاً مخلوط میکنیم تا به سس آغشته شوند. سالاد به سس آغشته شده را در بشقاب سرو قرار میدهیم. استیک را کنار آن گذاشته و سرو میکنیم |