سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



استیک استیک با سالاد کلم شیرین

استیک با سالاد کلم شیرین
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴ نفر
مواد لازم
سس سویا ۱/۴ فنجان
روغن گیاهی ۵ قاشق غذا خوری
زنجبیل ۵ قاشق چای خوری
سیر ۱ حبه
گوشت گاو ۶۰۰ گرم
شکر ۳ قاشق غذا خوری
سرکه برنج ۳ قاشق غذا خوری
فلفل قرمز ۲ عدد
کلم ۵ فنجان
پیازچه ۳/۴ فنجان
استیک با سالاد کلم شیرین
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت استیک با سالاد کلم شیرین
روش ساخت
مرحله 1کباب پز یا منقل را آماده کنید.
مرحله 2سس سویا، روغن، سه قاشق چای خوری زنجبیل و سیر را داخل یک کیسه فریزر مخلوط کنید. سپس استیک را به آنها اضافه کرده و در کیسه را محکم ببندید و به مدت 30 دقیقه داخل دمای اتاق قرار دهید و آرام آنها را تکان دهید تا خوب آغشته شوند.
مرحله 3شکر و سرکه را داخل یک ماهی تابه عمیق روی حرارت متوسط قرار دهید تا شکر آب شود. ماهی تابه را از روی حرارت بردارید. فلفل قرمز و دو قاشق چای خوری باقیمانده زنجبیل را اضافه کنید.
مرحله 4کلم خرد شده و 1/2 فنجان پیازچه را داخل یک کاسه متوسط قرار دهید سپس سرکه را روی آنها بریزید و با هم مخلوط کنید و روی آنها نمک و فلفل بپاشید. بعد آنها را تا زمانیکه استیک آماده میشود کنار بگذارید و بعد از آماده شدن، باهم مخلوط کنید.
مرحله 5استیک ها را روی منقل یا کباب پز، کباب کنید. هر طرف آن را روی دمای ملایم به مدت 6 دقیقه بپزید و بعد آنها را به سطح صاف انتقال دهید و بگذارید به مدت 10 دقیقه بماند. استیک ها را به اندازه های نازک ورقه کنید.
مرحله 61/4 فنجان پیازچه باقیمانده را روی سالاد کلم و استیک پخش کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین