زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۷ نفر |
مواد لازم |
---|
استیک ۹۰۰ گرم |
سس سویا ۱/۴ فنجان |
سرکه بالزامیک ۱/۴ فنجان |
روغن نباتی ۱/۲ فنجان |
عسل ۳ قاشق سوپ خوری |
سیر ۴ حبه |
زنجبیل ۲ قاشق سوپ خوری |
پیازچه ۳ عدد |
مرحله 1 | کیسه پلاستیکی بزرگی را داخل یک کاسه بزرگ قرار دهید سپس سس سویا،سرکه بالزامیک و روغن را در آن بریزید. عسل، سیر، زنجبیل و پیازچه را هم اضافه کنید و هم بزنید. |
مرحله 2 | استیک را داخل کیسه قرار دهید و آن را تکان دهید تا به مخلوط آغشته شود سپس در کیسه را ببندید. |
مرحله 3 | استیک را یک شب تا صبح یا حداقل 10 ساعت در مواد مزه دار کننده در یخچال قرار دهید. |
مرحله 4 | وقتی خواستید استیک را بپزید آن را از یخچال بیرون بیاورید و گریل یا تابه ی گریل خود را از قبل داغ کنید. استیک را از داخل مواد بیرون بیاورید و مایعی که مانده دور بریزید و دو طرف استیک را برشته کنید تا به مقدار دلخواهتان بپزد. |
مرحله 5 | بگذارید استیک 5 دقیقه بماند سپس آن را برش دهید و سرو کنید. |