زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۶ نفر |
مواد لازم |
---|
گوشت گاو ۲۵۰ گرم |
خمیر پیتزا ۳۰۰ گرم |
سس پیتزا ۱/۴ فنجان |
پنیر موزارلا (موتزارلا) ۱۲۰ گرم |
فلفل دلمه ای ۱/۴ فنجان |
ادویه ۱/۴ قاشق چای خوری |
روغنبه مقدار لازم |
مرحله 1 | فر را با دمای 400 درجه ی فارنهایت (204 درجه سانتی گراد) داغ کنید. سینی شیرینی پزی را با روغن اسپری کنید. گوشت چرخکرده را در یک ماهیتابه روی شعله ی زیاد تفت دهید تا کاملاً بپزد. هر از گاهی هم بزنید. گوشت را کنار بگذارید. |
مرحله 2 | خمیر را باز کنید و روی سینی قرار دهید. با دست از گوشه های خمیر شروع کنید و آن را فشار دهید تا به شکل یک مثلث در بیاید. |
مرحله 3 | سس را روی خمیر بریزید به شکلی که از لبه ی ضلع پهن مثلث 5 سانتی متر و از لبه ی اضلاع باریک آن 1 سانتی متر فاصله داشته باشد. گوشت چرخ کرده را وسط خمیر قرار دهید. خمیر را از ضلع های پهن بگیرید و بپیچید. لبه ی آن را فشار دهید تا بسته شود. |
مرحله 4 | به مدت 15 تا 20 دقیقه تا زمانی که خمیر قهوه ای طلایی شود در فر بپزید. |