زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۸ نفر |
مواد لازم |
---|
مارمالاد پرتقال ۱ پیمانه |
آب پرتقال ۳/۴ پیمانه |
آب مرغ ۳/۴ پیمانه |
سینه اردک ۴ عدد |
آرد ذرت ۱ قاشق غذا خوری |
پاپریکا ۱ قاشق غذا خوری |
مرحله 1 | در یک قابلمه کوچک، آب پرتقال، آب مرغ، مارمالاد پرتقال را با هم مخلوط کنید و روی شعله زیاد آنها را بهجوش آورید. |
مرحله 2 | سپس شعله را کم کنید و اجازه دهید تا این مخلوط غلیظ شود. اگر هنوز رقیق است آرد ذرت را با 2 قاشق غذاخوری آب پرتقال مخلوط کنید و به آن اضافه کنید و اجازه دهید تا بجوشد. |
مرحله 3 | این سس را تا زمانیکه غذا را سرو میکنید گرم نگه دارید. |
مرحله 4 | در فاصلهای که سس غلیظ میشود، سینه اردک را به صورت ورقه استیک ببرید و روی هر دو سمت آنها پاپریکا بزنید. |
مرحله 5 | هر دو طرف آنها را روی گریل و یا تابه گریل با حرارت ملایم گریل کنید. |
مرحله 6 | بسته به ضخامت برشی که دادهاین زمان پخت گوشت سینه اردک متفاوت است؛ ولی توجه داشته باشید که گوشت کاملا بپزد ولی خشک نشود و آبدار باشد. |
مرحله 7 | برای سرو اببتدا سس را در بشقابها ریخته و تکههای گریل شده را روی آن قرار دهید؛ اگر خلاف این روش را انجام دهید کاور گوشت شما دیگر کرانچی و برشته نیست و با سس نرم میشود. |