زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۱۲ نفر |
مواد لازم |
---|
گوجه فرنگی گیلاسی ۵۰۰ گرم |
پنیر موزارلا (موتزارلا)به مقدار لازم |
روغن زیتون ۱/۴ فنجان |
سرکه بالزامیک ۲ قاشق غذا خوری |
ریحانبه مقدار لازم |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
مرحله 1 | ابتدا پنیر را به شكل مكعب و به یک اندازه برش بزنید. گوجه های گیلاسی را از وسط به دو قسمت تقسیم کنید ، هر مکعب پنیر را میان دو برش گوجه قرار دهید و با خلال دندان آنها را به هم متصل کنید و روی آن یك برگ ریحان قرار دهید. |
مرحله 2 | درون کاسه ای روغن زیتون ، سرکه بالزامیک ، نمک و فلفل را مخلوط کنید سپس با قاشق روی گوجه های آماده شده بریزید.اردوز را نیم ساعت داخل یخچال قرار داده و بعد با نان سرو كنید. |