زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
قارچ ۶ عدد |
کدو سبز ۲ عدد |
فلفل دلمه ای ۱ عدد |
پنیر پیتزابه مقدار لازم |
روغن زیتونبه مقدار لازم |
گرد غورهبه مقدار لازم |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
آبلیموبه مقدار لازم |
مرحله 1 | ابتدا كدوسبزها را شسته و پوستشان را كمی بتراشید تا خارهای سطحی گرفته شود و یا در صورت تمایل پوست بگیرید.آنها را از وسط به دو نیم كرده و در مقداری روغن كمی تفت دهید ولی نیاز به سرخ شدن نیست. |
مرحله 2 | قارج را شسته و خشك كنید و با ضخامت زیاد اسلایس كرده و در مقداری روغن و آبلیمو كمی سرخ كنید.فلفل دلمه ای را نیز خرد كرده و كمی در روغن تفت دهید تا سبك شود. |
مرحله 3 | سینی فر را چرب كرده و كدوسبز را روی آن قرار دهید و روی كدو سبز مقداری گرد غوره بریزید و بعد قارچ و فلفل دلمه ای را قرار داده و رویش پنیر پیتزا رنده شده بریزید. |
مرحله 4 | ظرف را داخل فر با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 15 تا20 دقیقه قرار دهید تا پنیر آب شود سپس اردور را سرو کنید. |